שלום ,שמי תומר ואני בן 14.5

שלום ,שמי תומר ואני בן 14.5

אני עושה עבודת חקר על הילדים בשואה והתבגרות בתרם עת של ילדים בשואה והיתי מאוד רוצה לשמוע {לקראו} את נקודת המבט של מי מכם שמוכן לשתף אותי , משהו יותר אישי ואוטנטי מהמתפרסם בספרים. באופן אישי אני מאוד מתעניין ולכן גם בחרתי בנושא . תודה מראש לכל מי שמוכן לשתף. תומר

ענת

ושאר חברי הפורום... אני ממש מצטער שלא יוצא להיכנס ולקחת חלק בפורום. ממש יומיים אחרי יום הזיכרון הבינלאומי נקלעתי לתקופה עמוסה ביותר בלימודים, וכעת אני טובע בים של עבודות ומבחנים (אחרי תקופה קצרה שבין מחציות). אני משתדל להגיע לגיחות קצרצרות במחשב. ראיתי שהופנה אלי הודעה, מתנצל שלא הגבתי. ראיתי שאחרים הגיבו ולקחו חלק. המשך פעילות פורייה ומוצלחת (אני תמיד פה במחשבה
ואם זה דחוף אז במסרים).

תומר

אלהן גבר, תשמע, אתה מוזמן להיכנס לאייסיקיו שלי ואני אעזור לך כמה שאני יכול. אני בימים אלה מעביר הדרכות במוזיאון השואה באריאל לילדים בגילך בנושא הזה של ילדים ונוער בשואה. (אנחנו גם נוגעים העיניין של ההתבגרות שלהם- "ילדות פיזית, בגרות- במהותם". דבר איתי, אני חושב שאני יכול לעזור לך.

שלום תומר

נושא נאה בחרת, נושא מעניין וגדול. דודי עליו השלום היה מהילדים שהיו בגטו ורשה, ואף צולם באחד הסרטים כשהוא מבריח תפוחי אדמה לגטו. אח"כ היה במחנה טרווניקי ומאידנק, ברח ליער, ובסוף ניצל ע"י חסיד אומות העולם. מאז הקדיש את חייו לנושא, והיה מלווה קבוצות נוער לפולין מדי שנה. אם תרצה פרטים נוספים - פנה אלי במסר אישי ואשמח לעזור לך ואולי אף לפגוש אותך.

../images/Emo140.gifתודה רבה

תודה רבה לכול מי שהיתיחס.... לא ציפיתי לתגובות מהירות כל-כך ובנתיים אני קורא חומר ולומד את הנושא אני אצור קשר כשאהיה מוכן יותר רק לציין- העבודה הגמורה תתפרסם בתערוכה.... אם יש התנגדות לפירסום מידע בבקשה לציין תודה שוב תומר

skito

New member
מי חשב להתנגד

בטח שלא אני אתנגד, עבודה בנושא זה צריכה לעניין את הכלל והמלצתי שתפיץ בכמה שיותר מקומות, דרך אגב ביקרתי לא מזמן בפולין הרשמים די קשים, יש לי במחשב כמה תמונות במיוחד מהמוזיאון של תחנת השילוחים תמונות וסיפורים על ילדים שאותם רשמתי לעצמי, אם תרצה אתאמץ בסוף השבוע כדי לנבור ולהביא לכאן. בהצלחה

שלום לך ידידי הצעיר

סיפור אוטנטי אני יליד1940 מערב אירופה כילד אינני זוכר הרבה דברים פרט לכמה מיקרים שהיו קשות למשל הפצצות ב1944 אני בן 4 אבי נעצר ע" הגסטאפו אימי אחותי ואני הצלחנו להגיע למקום ידוע מראש ,המחתרת יהודית ,אשר טיפלו בנו אני נשלחתי למקום מסויים ,משפחה נוצרית שהחזיקה אותי עד השירור הגב הם חסידי אומות העולם , הם הציגו אותי כיתום שאורי נהרגו בהפצצה . הזכרון הטוב ביותר זה של היון השירור לא השכח את הג'יפ עם שתי חיילים אמריקאיים אחד לבן והשני קושי ,שהיו מחלקים שוקולד סוכריות אתה יכול לקשור קישר אישי דרך המסרים אשלח לך תמצית סיפור איך ניצלתי מהשואה קבל הטוב שבעולם סבא אריה

תומר שלום ידידי הצעיר

תודה קבלתי המסר שלך תן לי כמה ימים לילמוד מה שאתה כתבת לי כי למען האמת אצלי זה היה שונה לגמרי לא הרגשתי על בשרי השואה הודות למשפחה שהצילה אותי ,הגב אני עדיין בקשר אדוק עם בתם ,בנו והנכדים שלה זאת אומרת שגם אחרי המלחמה חשתי כבן משפחה אני אכתוב לך תשובה מנומקת כול הכבוד שאתה מתייחס לחיוב לנושא קבל הטוב שבעולם סבא אריה הגב אני ס"כ חגורה חומה ועוד לשם כבוד שקבלתי מהמאמן הראשון בג'ודו דע לך שהתחלתי בגיל 60 עם הג'ודו וכעת שמה וחצי קארטה פול קונקט

למעלה