שלום... שמעתי שיש כאן פורום מעניין אז הצטרפתי
T TwelveEyes New member 23/11/02 #6 האמנם? עבדו עליך ובגדול לא, איים קידינג.. יש לפורום הזה את הרגעים שלו.. רק חבל שהם מעטים. וולקאם למרות זאת
האמנם? עבדו עליך ובגדול לא, איים קידינג.. יש לפורום הזה את הרגעים שלו.. רק חבל שהם מעטים. וולקאם למרות זאת
א אדם ספליט New member 23/11/02 #7 ../images/Emo24.gif../images/Emo34.gifב בר ברוך הבא ברוך הבא לפורום הנחמד שלנו ספר עליך מעלליך שמך שם השכנה מלמטה(מה יש לכם נגד השכנה מלמטה?!) בכל מקרה ברוך הבא!!!!!
../images/Emo24.gif../images/Emo34.gifב בר ברוך הבא ברוך הבא לפורום הנחמד שלנו ספר עליך מעלליך שמך שם השכנה מלמטה(מה יש לכם נגד השכנה מלמטה?!) בכל מקרה ברוך הבא!!!!!
L LeeCooper69 New member 23/11/02 #8 ברוך הבא!! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo34.gif../images/Emo185.gif האייסיקיו שלי הוא: 170600744 המייל\מסנג´ר הוא: [email protected] את/ה מוזמן/ת לשלוח מתי שבא.... אגב, צמי שאמר לך את זה שיקר
ברוך הבא!! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo34.gif../images/Emo185.gif האייסיקיו שלי הוא: 170600744 המייל\מסנג´ר הוא: [email protected] את/ה מוזמן/ת לשלוח מתי שבא.... אגב, צמי שאמר לך את זה שיקר
A Avanim03 New member 24/11/02 #10 כמה דברים>> אני לא יודע אם אני כאן חדש אבל אני תמיד הייתי כאן ועדיין כאן ולכל בעלי המוח נא להתחיל להפעיל את המוח פרטים בהמשך......
כמה דברים>> אני לא יודע אם אני כאן חדש אבל אני תמיד הייתי כאן ועדיין כאן ולכל בעלי המוח נא להתחיל להפעיל את המוח פרטים בהמשך......