שלום שנה טובה

סמירה12

New member
חלמתי על שכנה לשעבר שלא היה לי קשר איתה .חלמתי שיא מבקשת 80 ש לטסט.לא קיבלה כסף .חלום טוב בה

אלישבע777

Well-known member
אמרתי שכנה לא בחיים הופיעה בחלום וביקדה 80 שקל אמרה שיש לה טסט .לא הבאתי לה כסף .להבדיל אני גרושה לא צעירה
סמירה - קראי את הכללים של הפורום
חלמתי על שכנה לשעבר שלא היה לי קשר איתה .חלמתי שיא מבקשת 80 ש לטסט.לא קיבלה כסף .חלום טוב בה
סמירה היקרה, לא ביקשתי לחזור על החלום, אלא לקרוא את כללי הפורום!!! הם רשומים בכניסה לפורום.
אני מעתיקה אותם לכאן ואת תמלאי אותם היטב. את לא חייבת למלא אותם כאן באופן גלוי, אפשר גם באופן פרטי. אבל את צריכה למלא הכל. לא צריך לכתוב סודות, רק מה שאת יכולה לכתוב. ללא רקע, איני יכולה לחשוב על פרוש לחלום. לכל אחד יש פרוש המתאים לו.

בכתיבת החלום שימו לב להוסיף:
1.
3. מצב משפחתי
4. מצב תעסוקתי
5. מה עבר עליכם בתקופה האחרונה. מחשבות, תהיות, מעשים יוצאי דופן מהימים האחרונים.
6. מה יחסכם אל הדמויות אשר הופיעו בחלומכם.

אלישבע777

Well-known member
היא לצערי לא בחיים ש נ .לא היה קשר איתה גם כשהיתה חיה
סמירה, קראי את הכללים של הפורום. כתבתי לך כבר בחלום הקודם שלך מחודש אוגוסט, מה צריך להוסיף על עצמך. איני מפרשת ללא רקע מתאים.
בנוסף החלום שרשמת אינו גמור!! המשפט האחרון שלו לא ברור.

סמירה12

New member
סמירה, קראי את הכללים של הפורום. כתבתי לך כבר בחלום הקודם שלך מחודש אוגוסט, מה צריך להוסיף על עצמך. איני מפרשת ללא רקע מתאים.
בנוסף החלום שרשמת אינו גמור!! המשפט האחרון שלו לא ברור.
אמרתי שכנה לא בחיים הופיעה בחלום וביקדה 80 שקל אמרה שיש לה טסט .לא הבאתי לה כסף .להבדיל אני גרושה לא צעירה

למעלה