שלום , שתי שאלות

amir100

New member
שלום , שתי שאלות ../images/Emo13.gif

הראשונה , מהי החנות בארץ עם המבחר הגדול ביותר של מוסיקה קלאסית? והשנייה אם יש למישהו את moto perpetuo של פגניני בביצוע של מיכלה פטרי תודה

mshachar

New member
תשובה אחת

לדעתי, טאוררקורדס במגדל האופרה בת"א. הם פתחו לאחרונה מח´ חדשה בתוך הספריה בקומה השניה ודי נעים להסתובב שם. דה עקא! המחירים יקרים וגם אין מוכרים ידידותיים שיחליפו דעות, יסבירו וכו´. בלי כל אלה אין קניה נעימה! יש גם חנות צליל בהיכל התרבות אבל (יותר זולה) אבל צפוף ואי אפשר לשמוע מוסיקה במקום! יש גם צליל בכפר סבא אבל הרעש גדול ואנשים לא נחמדים! בהזדמנות זו אני אשמח לשמוע דיווחים על מקומות נוספים - אולי נגלה ביחד את המקום האולטימטיבי (ממש חסר כזה!) שחר

עופר ב.ה

New member
בקשר לטאואר רקורדס

הייתי במחלקה הקלאסית שלהם במגדל האופרה אתמול. כמעט כל דיסק שם עולה 86 או 90 שקלים. אני חייב לציין - זה ממש עושה דיכאון, מבטל את החשק לקנות וגם מעלה כעס. יש אמנם בנוסף דיסקים מוזלים ב- 25-40 שקלים, אבל המגוון שלהם מאוד מצומצם. בכל זאת, בגלל שרציתי לנצל את התלושים שקיבלתי לחג, קניתי דיסק כפול של גיללס מבצע את הקונצ´רטי לפסנתר 1-4 של בטהובן (התחלתי לשמוע ואני בהחלט מעדיף את הביצוע של אושידה, שראיתי בהיכל התרבות ביום שני שעבר), דיסק אחד של יצירות קוליות + יצירה לעוגב של ארוו פרט ודיסק מוזל של שירים מאת פרסל ובריטן (שילוב חביב, שעומד בקנה אחד עם הדיעה הרווחת שבין פרסל לבריטן לא היו מלחינים בריטיים חשובים. עדיין לא שמעתי). אם תרצו פרטים מדויקים, אוסיף כשאגיע הביתה.

Angel Of Tears

New member
מבחר הכי גדול?

לא יודע...אף פעם לא ראיתי סטטיסטיקות... יש דברים שבחנות אחת אתה יכול למצוא ובחנות אחרת לא. המגרש, אני אצל חברה שלי

למעלה