שלום תוכלו לעזור בבקשה?

Smile le

New member
שלום תוכלו לעזור בבקשה?

אז אחרי שכמעט כל היום עבר עליי בנסיונות חוזרים ונשנים לפתוח פקק של תרופה שהתברר מאוחר יותר כפקק ביטחון כדי למנוע מילדים וכנראה שלא רק מילדים אלא גם מבעלי ידיים שמאליות כמוני בסוף אבא שלי פתח לי את זה גם הוא לא במכה ראשונה ולעצם העניין האצבעות כואבות לי עכשיו מאוד כתוצאה מהניסיון לפתוח את הפקק והן קצת אדומות במיוחד כואבות ואדומות האצבע והאמה אולי מישהו שמע או יודע על תרופת סבתא להרגיע את האצבעות הכואבות??? אציין שזה ביד ימין כך שזה מפריע אני עושה הכל ביד ימין ועכשיו מקלידה בקושי בשמאל תודה מראש

ממממממממ...לא בדיוק תרופת סבתא

אבל משחת ארניקה מצויינת למצב כזה. ובכלל כדאי שתהיה בבית כשיש ילדים כי מטפלים בה בכל החבלות והמכות היבשות שלהם

ה מוזה

New member
בנוסף לעצה שכבר קיבלת

[ שגם בה יש קטע עם פקק]
מציעה לך למרוח קצת יוגורט על המקומות האדומים צורבים קצת ירגיע ויעשה לך נעים באיזור האדום מחר בטח כבר יעבור לך ותרגישי טוב אגב, איזו תרופה עמלתם קשה לפתוח ? אולי נוכל כאן מה שנקרא שתי ציפורים
גם האצבעות גם המחלה

Smile le

New member
.

אני רואה שיוגורט דבש שום ובצל זה דברים שאני צריכה אותם בבית קבוע ממש כמו עזרה ראשונה תודה מוזה התרופה זה תמיסה מי חמצן זה בשביל האוזניים כי הם מגרדות לי נורא כבר כמה שבועות והרופא אמר שיש לי הצטברות של לכלוך באוזניים ורשם לי את זה אגב בקצב הזה אני יהפוך לשמאלית אני מקלידה עכשיו ביד שמאל כמעט ללא בעיה נראה לי אשלים עם העובדה שאני ידיים שמאליות אבל זה לא יתכן ככה שכל תרופה עם פקק כזה לא אצליח לפתוח מזל שלא קניתי את המשחה גם ממילא לא היה לי כסף בשבילה וחוץ מזה חיפשתי תרופת סבתא סליחה אם אני מדברת יותר מדי אולי יש לכם תרופת סבתא גם לזה??? חחחחחחחחחחחחחחהההההההההההההההה

The Cat Woman

New member
עצה ידידותית

תנסי להתחבר עם סימני הפיסוק. את יודעת- נקודה <.> פסיק <,> וכולי. זה מאוד קשה לקרוא הודעות שאינן מפוסקות.

Smile le

New member
עיצה עוד יותר ידידותית

תנסי להתחבר לאינטרנט מסלולארי ואז תדברי

למעלה