שלום תותחים:)

שלום תותחים:)

למישהו יש רעיון או ,מגזרת של עכבר . אני רוצה להכין עכבר מספוג,ומשום מה -"בלק אווט" תודה :)

היי רועי

בובה מספוג ,,, לאחר מכן אני הופך אותה למריונטה . העיניין הוא שאין לי רעיון לעכבר

תודה לך ....ו...

אם מישהו מכם חברים זקוק להקלטה מיוחדת או סאונד אפקס מיוחד אני אשמח להכין לכם באין כסף, באהבה יש לי אולפן הקלטות אז תותחים תרגישו חופשי תודה לך רועי

דבי אני חשוב שאת תוכלי להסביר לו יותר טוב

ממני, בכל זאת יש לך יותר ידע וניסיון וחוץ מזה אין לי שמץ במריונטות (אני יכול לאלתר משהו אבל זה לא יהיה מדויק) אז אני נותן לך את הבמה.....

מריונטה??? חשבתי בובה רגילה......../images/Emo12.gif

טוב אני מחזירה לך את הבמה........
ועכשיו ברצינות.....אחפש חומר ואחזור מאוחר יותר.....התקלתם אותי. אשמח לשמוע תשובה משאר המומחים גם מהסמויים שגולשים ......................... ביי דבוש

חחחח.......

אתם נשמות טובות.....באמת .....תודה על המאמץ חברים מצאתי תמונה ........התחלתי לבנות את המריונטה ...... אני מבטיח לכם שאתאמץ לצלם את השלבים ואעלה את התמונות כמה שיותר מהר. מה שאני יכול לומר לכם ,שהעבודה לא קלה ,עד השעות הקטנות בסטודיו ,וזה כייף לא נורמלי ,אתם בטח מבינים אותי :) תודה לכם אופיר

אתה לא יודע עד כמה אני מבין אותך.....

וגם אני דרך אגב בבנית בובה ויכול להיות שאני גם ייעלה את השלבים עם תמונות...... אז יש למה לחכות!

אין בעיה דבי, במיוחד בשבילך

אני אעלה את התמונות ברגע שאני אסיים אבל זה לא יהיה ממש בזמן הקרוב (יש לי תקופת מבחנים וחזרות במדיטק אז....
)

למעלה