שלום תידחשו

שלום תידחשו

שלום תידחדשו על הפורום אבל אני לא מבין ואודה לחם עים תוחלו להסביר לי מה זה הפורום הזה אודה לחם מאוד

ברוך הבא

הפורום נועד לאנשים שלא מרגישים שום צורך לשכב עם אחרים. בעולם כמו שלנו, שבו הפרסומות מוכרות סקס ושיחות עם חברים מגיעות לנושאי השוואות נסיון מיני, אנשים שזה פשוט לא מעניין אותם לפעמים נשארים קצת בחוץ. אז אנחנו באים לפה. בעצם עוד לא היה הרבה מחקר על אסקסואליות, אז אדם שהגיע למסקנה שהוא כזה בדרך כלל לא יודע אם יש אנשים אחרים שדומים לו ובאילו מובנים הם דומים, אולי כדאי שנתחיל להשמיע קול ולחקור את הנטיה הזאת.

תמיד. כמה שנים. לא בטוחה..

היה ברור לי תמיד שהגישה שלי לעניינים האלו שונה משל אחרים. כל הילדים בגילי התעניינו נורא בזה ואני ממש לא, לפעמים זה גם לא סתם שעמם אותי אלא ממש נרתעתי מדיבורים על סקס, גם כשחברים שלי ממש לא. חשבתי שאני לא בסדר, או שאני "late bloomer", החברים שלי גם חשבו שאני לסבית, למרות שגם משיכה לבנות לא היתה לי. בבי"ס תיכון התחלתי לקבל את זה שאני שונה, בסוף בי"ס ובמשך הצבא הצלחתי להבין, שזה בסדר וזה פשוט הטבע שלי, ורק אז הרגשתי טוב עם עצמי. חשבתי שזה נורא נדיר, עד שלפני שנתיים-שלוש חברה שלחה לי קישור ל asexuality.org ומאז הבטחון שלי במי שאני ובכך שאני בסדר רק גדל.

roseorose

New member
אוקיי..

האם יש לך ניסיון מיני? ואם כן, האם הרגשת שזה לא טבעי עבורך? ו... איך את מתמודדת עם זה לאורך השנים וכיום?

תשובות

אין לי נסיון מיני. כצפוי, מעולם לא חיפשתי או מצאתי נסיון כזה. בקשר להתמודדות, כשלא השלמתי עם עצמי זה תמיד הכביד עליי, ידעתי שהרצונות שלי שונים אבל הסתתרתי, התחמקתי משיחות על זה וניסיתי קצת להבין מה לא בסדר איתי או להכריח את עצמי להיות כמו כולם. זה לא כזה נורא, כי כשהתרגלתי להתחמק זה נהיה ממש קל. אחת הדרכים להתמודד היתה בדיחות גסות, חברים אמרו לי שאני תמימה מדי כי אני לפעמים לא מבינה אותן אז השתדלתי, וכשהורדתי את מעטה ההגזמה מהבדיחות התמצאתי קצת יותר בעולם השיחות הגסות שכל כך זר לי ואז היה קל יותר להעמיד פנים. מצחיק קצת, לא? כיום, אחרי שהשלמתי עם עצמי, אני לא צריכה להתמודד, מי שאוהב אותי בדרך כלל מקבל את הנטיה אחרי כמה זמן. המשפחה ורוב החברים לא יודעים, אבל בטח ניחשו כבר. כשאני מתכתבת עם אסקסואלים אחרים, יש הרגשת רווחה כל כך נעימה, זה מזכיר לי שלא צריך לדאוג, אני בסדר.

roseorose

New member
../images/Emo6.gif

שמחה שמצאת את הקשת בענן שלך

EvilFlame

New member
האמת

אני לא כזה,ושמעתי על זה רק בשנה האחרונה. (בכתבי הקודש "אסקסואלים" הם בערך בואו נאמר אנשים חזקים) בכל אופן מזל טוב על פתיחת הפורום... ושמעתי על אנשים אסקסואלים בכמה מקומות אם זה ממש משנה.

למעלה