שלום תמר... שאלה בקשר למוצר..

שלום תמר... שאלה בקשר למוצר..

אני מעוניין לקנות את ה-DDR, אך לא בטוח שאני מבין איזה מוצרים קיימים והאם קיימים מוצרים תחליפיים. אשמח אם תוכלי לתת לי כיוון בקשר לשאלות הבאות: 1. האם ה-"DDR" הוא שם מוצר או שם של תחום מסויים שיש בו סוגים שונים של יצרנים ומוצרים? 2. האם קיים יבואן בלעדי של המוצר בארץ והאם ניתן לקנות את אותו המוצר בדיוק בכל מקום אחר בעולם. 3. אם אני קונה את המוצר בחו"ל ובא איתו לארץ ומשחק איתו עם התוכנה באנגלית מה אני "מפספס" בגלל שאני לא משתמש בגירסה בעברית? תודה רבה!

Tamar from IDDR

New member
תשובות

הי, DDR הוא שם כללי למשחק הריקוד. ראשי תיבות של dance dance revolution משטחי ריקוד קיימים מאז 1998, בעולם נפוצה הגרסה לפליסטיישן. יש מגוון גדול של משטחי ריקוד ששונים אחד מהשני באופן החיבור (PS USB LPT ןוכו'), בסוג המשטח (דק או עבה), סוג התחתית (רגילה או נגד החלקה), סוג הספוג (רך, קשיח, עובי, צפיפות), סוג המנגנון (אנלוגי או דיגיטלי). בקיצור יש המון מקום לבלבול, והרבה יבואנים מנצלים את זה ומוכרים משטחים מאוד זולים מאיכויות ירודות. צריך לזכור שמדובר במוצר ספורט ולכן כדאי ללכת על משהו איכותי כדי לא להרוס את הברכיים בגלל ספוג שהוא דק מדי או לא מספיק צפוף. אותם משטחים הזולים מגיעים לפעמים ללא דיסק (או דיסק צרוב), ללא תמיכה, עם מנגנון אנלוגי (שלא תומך בקפצות) ועוד כהנה וכהנה בעיות שונות ומשונות. צריך לבדוק שהחברה מספקת תמיכה טכנית, כי אחרי הכל מדובר במוצר שמתחבר למחשב, ולפעמים צריכים סיוע בהתקנה, ובפתרון בעיות. לפני שהוקמה IDDR היוו קיימים בארץ רק משטחים לפליסטיישן, לרב משטחים דקים ופשוטים. IDDR לקחו על עצמם להביא משטחים איכותיים מאוד כדי לקדם את רקדני ה DDR בארץ. אפשר לקנות את המשטח בחו"ל אבל צריך לשים לב לסוג המשטח שקונים "(מאותן סיבות שציינתי). הגרסה העברית מותאמת לקהל הישראלי אשר מעדיף לראות חיווי מיידי בעברית ולא באנגלית. ישנם כל מיני סוגי משחקים, המשחק המוביל למחשב הוא סטפמניה. מקווה שעזרתי, תמר

תודה רבה תמר.

תודה על התשובה המפורטת, עזרת לי להבין על מה מדובר. רק בקשר לתוכנה בעברית לא הבנתי לגמרי. מה כוונה "חיווי בעברית"? הרי מדובר על מוסיקה, איזה חיווי בעברית מדובר? על המסך? נגיד "ניצחת", או "זמן" וכאלה? או שזה משהו שחייבים בשביל להבין כל מיני דברים אחרים? תודה לך :)

Tamar from IDDR

New member
המחשב מזהה את הלחיצה על המשטח

ונותן חיווי בהתאם. "מצוין" "מושלם" "פספוס" וכו' גם התפריטים (בחר רמה, בחר סגנון וכו') הם בעברית כך שיותר נוח לשחק. תמר

למעלה