שלום תפוזים! מה המצב?

D.O.D

New member
שלום תפוזים! מה המצב?

הרבה זמן שלא כתבתי בפורום... אני רוצה להגיד לך תותי, כל הכבוד בלי שתעשי הרבה יש לך פורום מפוצץ אנשים
בקיצור, רציתי לשאול מה זה היד עם העט ליד חלק מההודעות ?? אוהב אותכם FUCK THE פאי תפוחים
יאלה, סלאמאת

D.O.D

New member
אופס, מצטער שלא שרשרתי

שלא שרשרתי להודעה של לירון עמכם הסליחה

תותי-בת

New member
היי D חבל שהרבה זמן לא כתבת בפורום, התגעגעתי אלייך, היו חסרים לי השרשורים חסרי הטעם ../images/Emo3.gif סתם!!! אתה יודע שאני בריאה עלייך נכון?... היד עם העט ליד חלק מההודעות זה כאלו אנשים שלא מילאו את כרטיסם האישי ותפוז בא להזכיר להם לעשות זאת... ליאת.

D.O.D

New member
תודה !

בריא עלייך ליאת תזכי למצוות ועכשיו אני כבר לא יעשה לך שטויות, זה נהיה פורום גדול ורציני
חזון אחרית הימים!!! בריא עלייך בט-עימות

Maly

New member
זה אומר שאי אפשר לכתוב יותר סתם...?

ושאי אפשר סתם לעשות צ´יטוטים שלא קשורים לכלום...? ושאי אפשר לצחוק על לירן?... אוף..לא נורא

dannnnnna

New member
עדי?

איך זה שיש לך מחשב? אחד שפועל בכל מקרה..טוב נו..שלא תחשבי על זה אפילו אני לא נפרדת מהאיסיקיו שלך... ומה זאת אומרת אי אפשר לצחוק על לירן.. דנה

fuq

New member
אני בא!כי זכיתי בכרטיס זוגי! ../images/Emo45.gif

תותי-בת

New member
אהממממממממממ... אפשר לעשות צ´יטוטים שלא קשורים לכלום וזה סתם יהרוס לנו את הפורום... זה באמת מה שאת רוצה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!! ולצחוק על לירן לא היה רצוי אף פעם, יקירתי, עייני בכללי ההתנהגות בפורום (למעלה מצד שמאל) חוץ מזה לירן כזה מקסים!! איך אפשר לחשוב על זה אפילו?!... ליאת.

למעלה