שלום. תקראו דחוווף!!! צריך עזרה!!!

uaresob

New member
שלום. תקראו דחוווף!!! צריך עזרה!!!

שמי ת. ואני בן 16. יש לי חברה כבר 10 חודשים. הבעיה שלי היא כזאת: אתמול הלכנו לידידים וידידות שלה (מעין מסיבה כזאת). היינו שם, הרגשתי כל כך לא שייך.. במהלך הערב היא הייתה שונה לגמרי! ישבנו, ראינו סרט והיא התחילה לפלרטט עם מישהו אחר..כשאני שם.. (אני לא עשיתי לה כלום אז לא הייתה לה סיבה לנקום בי..אבל בכל זאת..). הם פשוט נגעו אחד בשני...היא נגעה לו בשיער.. היה אפילו מצב שהוא נגע לי ברגל לא במכוון...והתחיל ללטף אותה...והכוונה שלו הייתה ללטף את שלה... קיצר, אני לא יודע מה לעשות...לא יודע אם זה מגיע לי כי אני בחור טוב.. אני נאמן, ואני לא מפלרטט עף על פי שיש לי המון ידידות.. לא ישנתי כל הלילה.. הסרט הזה לא יצא לי מהראש. אולי אני רגיש מדי ואולי אני לא, אבל זה פעם ראשונה שזה קורה לי. תעזרו לי, אשמח לקבל עצות ותגובות!

uaresob

New member
לא חשוב...תמיכה...

יש הצעות? עזוב שניה את נושא הפורום.. תהיה אנושי שניה...

spider kisser

New member
תשמע ת'

יש לך חברה כבר 10 חודשים. אולי אתה לא מספק אותה? כאילו תחשוב על זה?? אולי היא עשתה את זה בכוונה, היא ידעה שאתה שם, ו אתה ידעת שהיא שם. היא שלחה לך רמזים על ימין ועל שמאל ואתה לא עשית כלום, פעם הבאה תדע שקשר לא בנוי רק משיחות נפש עמוקות.

uaresob

New member
תגובה

אני כן מספק אותה תאמין לי... יש לנו שיחות נפש אבל אנחנו האנשים שהכי נמשכים אחד לשני...בטירוף! הבעיה היא לא בזה.. אני יודע שקשר לא בנויי רק מזה... ואנחנו כן מסופקים (שנינו) מהבחינה המינית. וגם נפשית...לא חסר לנו כלום.. השאלה היא למה היא עשתה את זה.. אין לי מושג ! אני צריך פשוט לדבר איתה למרות שדיברנו אחרי זה...והיא הסבירה לי שהיא לא התכוונה שזה יצא ככה...אבל אני יודע איך פלירטוט נראה..יש לי ניסיון. תודה אחי על שהגבת, למרות שלא פגעת כל כך..

uaresob

New member
אגב..

כן הבאתי לו מכות אחרי זה... אבל היא רק כעסה עליי..ככה שאני לא יודע אם המכות היו לטובה.. פשוט לא יכולתי לשלוט על עצמי.. אז האגרוף התעורר לו ועף לו ישר לפרצוף.. האמת שזה היה דיי נחמד..

0r0r

New member
...

ממליץ לפנות לפורום תמיכה נפשית לצעירים או בעיות בגיל ההתבגרות

uaresob

New member
עוד משהו..

אני פשוט לא יודע איך להגיע לפורומים בתפוז.. אמשח אם תאמרו לי..

למעלה