שלום תקשיבו

שלום תקשיבו

בגלל שאתם אחד מהפורומים המועדפים עליי ( אני עוזרת רק לפורמים שאני אוהבת ) אל תעלו על האייסיקיו !!! בשום פנים ואופן !!! יש וירוס של האייסיקיו בכל הארץ שמוחק את כל הרשימה ואי אפשר לשחזר את הרשימה לא ניתן ! אל תעלו על האייסיקיו ואם אתם עכשיו נמצאים צאו מיד !!! אני רק רוצה לעזור !! נמחקה לי כל הרשימה שלי ואין לי דרך לשחזר ! לעוד מלא חברים שלי נמחקה הרשימה !! רק בעוד יומיים ככה שהוירוס יחלוף תוכלו לבדור נתוים באייסיקיו ולצרף אנשים בינתיים אל תעלו לאיסיקיו בשום פנים ואופן רק מנסה לעזור בייביי

Hezi The One

New member
זה קורה כנראה בכל הגירסאות של

הלייט ובאייסיקיו 4... אני שאני ממש ממש לא סובל לייט...יש לי 2003B ולא נמחק לי כלום...(בינתיים אני מקווה שישאר ככה) הקיצר מי שיש לו אייסיקיו "פרו" מכל סוג שהוא הסיכוי שימחק קטן

שטיצה

New member
שווקא עכשיו התחברתי לאייסיקיו

והכול חזר לנורמאלי

Hezi The One

New member
לפי מה שהבנתי עכשיו מה שגורם לזה

זה העידכון שמייקרוסופט שלחה לווינדווס אקס פי והוא בעצם חווסם את האייסיקיו החדש...כלומר הגירסאות 4 ומעלה...וכנראה בלי הלייטים של פעם...

Hezi The One

New member
יש מצב...טוב קדימה בואו נתפלל בשביל

אנט שתחזור לה הרשימה בעצם שניה! אני שמעתי פה משהו שאני רוצה לתקן... אנט את תמיד אומללה! אה כן ואת צפויה כזאת...

L i l A L o

New member
זהו, את זה לא הבנתי..../images/Emo12.gif

הא. ועכישו זה הסתדר לי. בערך. כלומר, הרשימה חזרה לי. אבל בחלקה

DoubleN7

New member
...שטויות

אני משתמש במירנדה.. הכי נוח בלי תקלות מלא תופסות שאין באיי סי קיו ולא נימחקה לי אף פעם הרשימה

תות15

New member
וגם..

מירנדה תופס הרבה הרבה פחות מהזכרון הפנימי מהגרסאות האחרות של האיסי.. אבל קשה להתקין אותה..

למעלה