שלום!!!!!11 חדשה עם שאלה.......

שלום!!!!!11 חדשה עם שאלה.......

כרגע הבית שלנו צבוע בלבן והבעיה היא שקנינו רהיטים מעץ בוק בגוון דובדבן ועכשיו החדר נראה קצת כבד. השאלה היא באיזה צבע לצבוע את הבית כדיי לרענן אותו קצת ושלוות לו מראה קליל ואורירי. כמו כן באיזה צבע מומלת לקנות את הוילון (רצוי מבד אורגנזה...) תודה

uvls

New member
"עץ בוק בגוון דובדבן"

מה זה אומר? בוק הוא אדמדם וכך גם דובדבן. אני מניח שקניתם ריהוט בוק בגוון בוק. תקני אותי אם אני טועה. בכל מקרה, קצת קשה לענות על שאלתך. יותר אוורירי מלבן? אני לא בטוח שיש. אם תשלחי תמונה של החלל, או תוסיפי יותר פרטים, אולי יהיה ניתן להתייחס ולתת עצות מועילות. לילה טוב

yupy9

New member
דוקא יש דבר כזה

עץ בוק שצבעו אותו לגוון דובדבן, ואני מסכימה איתך שהוא באמת נותן תחושה נורא כבדה... הסיבה- לדעתי, כי הוא יוצר תחושה נורא חמה (חום-אדמדם) וכזכור אנחנו חיים במדינה נורא חמה- מה שלא ממש הולך ביחד- ודי יוצר תחושת מחנק. לכן אני אישית לטעמי, הייתי ממליצה לך "להרגיע" את החום הזה עם גוונים מעט יותר קרירים, ובהירים - תכלת, ירקרק, סגול בהיר שנוטה לתכלת, להוסיף מעט צהוב בננה... כמובן להשכיל לעשות זאת בתבונה- שלא יראה כמו חדר ילדים...
הכי חשוב להמנע לדעתי לשלב צבעים חזקים ודומיננטים כמו בורדו, אדום, כחול כהה שחור (אוי ואבוי) וכו'... בהצלחה.

Hadar Dor

New member
בכל מקרה כדאי

לצבוע בגוון שמנת. השילוב של הצבע הלבן ושל גווני הדובדבן לא מתקבלים טוב, הם כל כך מנוגדים, לעומת זאת כאשר הקירות בגוון שמנת - קרם הכל זורם, הצבעים משתלבים נהדר.תלכי על זה ותשלבי וילונות בגוון כתום-חום, דגש על כתום.

באיזה צבע הריפוד? מה גודל הסלון?

כדאי בכל מקרה שצבע הקיר והוילון יהיו בגונים דומים. ואיולט למשל

למעלה