שלום D:

Bakura

New member
שלום D:

אמרתי לכן שאני אכתוב בפורום אחרי שאני אחזור הביתה. רק שנרדמתי כמעט איך שהגעתי הביתה. אה, ולא פספסתן- להיות קהל של ליאור שליין זו עבודה מאוד קשה. ALSO- זה ציור שאני מרשה לכן לראות, האלה במחברת היו מעפנים. גם לזה יש מה לשפר, אבל אה, הוא די בסדר. מי שלא ניחשה עד עכשיו מי אני לא מקבלת ממני מדבקה. >:

רעותוש02

New member
ת כ"כ מוכשרת! | אני רוצה מדבקה*עיינים נוצצות*

אם התכוונת לאלו שהיה לכם ביום קידום *|בוכה|

רעותוש02

New member
ברור שאני חותמת!|ואני גם יבוא ליום קידום הבא

מקובל עליכן?

ShAhArnavonXD

New member
אוי ענבר!!! את מציירת כ"כ יפה!

ספרי איך היה אצל ליאור שליין?... מה היה כ"כ קשה??...

Rock Terri

New member
היה זוועה!

אבל האחראי על הקהל היה כוסון! וענבר ניסתה להתחיל איתו LOL הציטוט הכי דפוק משם: "אם הבדיחה מצחיקה אז תצחקו ותמחאו כפיים. אם היא לא מצחיקה אז תצחקו עוד יותר!" ותכלס הוא גרוע. אין מה לעשות עם זה. והם התחילו באיזה חצי שעה איחור וגם היו מלא הפסקות באמצע... וכל הקהל שם כמעט קבוע 0_ם והם זקנים! הביאו קולה ובמבה והם התנהגו כאילו זאת הקולה האחרונה בעולם!!! אז כשאולמרט התחיל לחרטש הם עשו הפסקה ואני וענבר החלטנו לברוח משם כי כאילו באמת- כמה אפשר??? לא נורא, קיבלנו כרטיסים חינם לעוד איזה הופעה... משהו עם אילתורים. קיצר זה היה... בספונטניות!!! חח ~ויקי נ.ב. אה, כן! והם גם לא צילמו את הקהל. אז בשביל מה באנו????? חח

Bakura

New member
את יודעת שהוא רצה אותי >)

ודווקא זה היה מצחיק שהוא אמר את זה. XD

ShAhArnavonXD

New member
חחחחחחחחחחXD

האמת שחשבתי שליאור שליין הוא איכותי יותר מהשאר... הוא היה התסריטאי של "ארץ נהדרת" בעונה הראשנה והשנייה||אני חושבת..|| אז חשבתי שהוא קצת יותר טוב מהשאר.. ודיי התפלאתי שהוא שולח איזה נער שיחתים אנשים לבוא להופעה שלו.. לפחות יש כרטיס חינם להופעה אחרת.. תתעודדו. :)

Bakura

New member
תודה D:~!

ונו, כי כל שורה שהוא אומר בערך האלה מההפקה עושים "תמחאו כפיים, תמחאו כפיים!!!@#!@#" אז כאילו, כמה, לא הגזמנו? אם נמחא כפיים רק בסוף מערכון זה יהיה גם בסדר, בין לבין אפשר לחיות רק מהצחוקים. והכל התעכב כי אולמרט היה צריך להודיע שהוא מתפטר וזה

Rock Terri

New member
האמת...

אחותי ראתה את התכנית בערב (כמה סבלתי...) וכאילו אנשים בקהל לא צחקו מי יודע מה אז את כל הצחוקים הם עשו במחשב... ככה שאני לא מבינה בכלל למה הם צריכים את הקהל שם...

i am777

New member
../images/Emo175.gifהייהיי

הליאור שליין הזה גרוע. הוא פשוט לא מצחיק. הוא מציק. חחח הציור מהמם! ערב טוב לכולםםםםם............... משעמם לייייי

Twigg Violent

New member
...

חלי?? זאת את? אני מקווה! זאת שיראל XD נירשמתי ייאייייי טוב דברי איתיי 3> להית' (היה מעולה ואני שמחה שפגשתי אותך את מאגניייייבבהההה!!!!!!!!!)

Rock Terri

New member
היי...

גם לי משעמם... נראה כאילו כולם הלכו לישון מוקדם... חח אני היום ישנתי עד איזה 5 כי 3 ימים ברציפות הלכתי לישון ב4 בבוקר... אגב, זה המסן שלי (למי שרוצה... לא חייב...) [email protected] אז... זהו! דברו איתי! ~ויקי

Bakura

New member
תודה מאמי. אחלה תמונה, גם. XD

השירותים שלך בבית?

i am777

New member
חחחח ,

לא אין לי שירותים על לשון מוזרה:S תקראי גם לסתיו , שתבוא לפורום:)

למעלה