שלום. H-)

שלום. H-)

אני בת 18 וגובהי 1.64 בזמן האחרון אחרי שהגעתי למשקל 63 החלטתי לעשות דיאטה,אני אוכלת רק גזרים, ומדי פעם גם דברים אחרים,כמו לחמניות ובורקסים.. אבל אני מרגישה שהבטן שלי נפוחה מלאה באויר,האויר יוצא דרך הטוסיק... ואלו לא ממש גזים,אלא פשוט אויר. ממה זה נגרם?. ועוד שאלה-כשהבטן שלי לא נפוחה ככה,יש לי פתאום את הצורך הזה לנשום המון,כאילו שאני נחנקת,מה זה?. ולשאלה שהכי מעניינת אותי- ממה בעצם משמינים-מכמות או מהקלוריות? האם זה בריא לאכול כמות גדולה של ירקות?,במיוחד גזרים. תודה מראש.!

דיאטה מזיקה

שלום לך ראשית אני מקוה שאת לא באמת עצובה. חוץ מזה את יכולה לרדת כמה ק``ג במשקל אבל בוודאי לא בשיטה שפיתחת. מצד אחד את מרעיבה את עצמך ומספקת לגוף רק ירקות שזה מעט מידי ומצד שני כשאת כבר לא יכולה את אוכלת ג`אנק פוד. מה שכמובן משגע את הגוף ואת מערכת העיכול שמגיבה בהתאם. את צריכה למצוא את הדרך באמצע. כלומר תפריט מאוזן שמכיל את כל אבות המזון ובמידה. אפשר כמובן לוותר על ג`נק פוד אבל לא על לחם, חלב, פירות ירקות בשר ומעט שומן. אם את לא מצליחה לבנות תפריט כזה לבד אני מציעה לך לפנות לדיאטנית בקופ``ח במקום מגורייך שתעזור לך. אני בטוחה שתראי שאפשר לרדת במשקל בקלות , להרגיש טוב ולא להזיק לבריאות בהצלחה ליאורה חוברה

שלום לך שוב,ליאורה.

קודם כל: -כן,אני באמת נערה עצובה. דבר שני,תודה רבה על התשובה המורכבת,ואני באמת אבנה תפריט ומקווה שככה אני ארזה. אבל עדיין,ממה משמינים-מהכמות או מהקלוריות? וכמה קלוריות מומלץ לי לאכול? תודה שוב.

המשך תשובה

שוב שלום ראשית חבל שאת עצובה ואני מקוה שתדעי להעזר בקרובים אליך כדי לקבל עזרה שתראה לך כמה החיים יפים. חוץ מזה משמינים באופן עקרוני מכמות הקלוריות היומית. לדעתי תוכלי לאכול 1800 - 2000 קלוריות ולשמור על משקל תקין. אבל צריך לנסות כי זה שונה מאחד לשני. ושוב עצתי לך להעזר בדיאטנית (ברוב המקרים זה אפילו לא בתשלום בקופ``ח) בהצלחה ליאורה חבורה

חייכי נערה עצובה :cool:

נערה עצובה שלום! אני מציעה לך להתחיל לחייך. אם קשה לך לבד, בואי לפורום מודעות פנימית וננסה להעלות צחוק על שיפתותייך. שיהיה לך שבוע טוב. עם הרבה אור ואהבה ללא גבול. מיכל

למעלה