שלום,HELLO,SALUT,OLA לכולם

SMILE 4 NOTHING

New member
שלום,HELLO,SALUT,OLA לכולם../images/Emo39.gif

אני חדשה כאן.ורציתי בבקשה מידע על מסלולים שווים באיזור הנגב. וגם מסלולים באיזור מצפה רמון. פשוט עוד לא החלטתי איפה אני יעשה טיול בחנוכה. בד"כ אני נוסעת לגולן לטיולים.אבל בחורף זה אצלי תמיד-להדרים.אז אשמח אם תענו. תודה! SMILE

.inbal

New member
welcome../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה! קודם כל, יש קצת למטה כבר דיון קצרצר בנושא, ותמיד שווה להריץ חיפוש... חוץ מזה, איזה סוג של טיול? לטיולים רגליים לא עם ילדים קטנים מומלץ בחום הר ארדון במכתש רמון (ההר שמעניק למכתש את צורת הלב המיוחדת שלו) וגם מסלול לכרבולת חרירים, על הקיר הדרומי של המכתש. תמיד תמיד אפשר להתקשר לבית ספר שדה הר הנגב היושב במצפה רמון 086588616 שיהיה לך טיול נפלא!

מצפה רמון והסביבה

שלום למטיילת החדשה מצפה רמון עצמה... תצפית וביקור במרכז מבקרים,,, ירידה לכיון אילת דרך מעלה עצמאות.. וכניסה לנגריה... סיור על גמלים בכניסה למצפה בצד שמאל ביקור בחוות האלפקות.... קצת לפני מצפה באזור שדה בוקר.. ירידה לעין צין עין מור.. הליכה עד לבורות המים.. ועליה דרך הסולמות... ביקור בעיר הנבטית. עבדת סיור בשדב בוקר בצריף של בן גוריון.. כן זה שבנה לנו מדינה טובה יותר מאשר יש לנו כיום.. הר הגמל במצפה.. וכמו שכבר נאמר על ידי אחרים סיורים במכתש.. באם רכב 4X4 לכם הייתי גם מציע.. מערבית לבי"ס לקצינים..כיון כללי מערב לבורות לוץ... בתקוה שנתתי לכם כמה נקודות מפתח לסיורים בסביבה.. חג אורים שמח

zar

New member
הר הרדון

באמצע המכתש לפנות שמאלה אל הר הרדון לטפס עליו ()כחצי שעה) ומפסגתו השטוחה לתצפת על הערבה מתאים גם לצפות ממנו בליל ירח על האזור ולחכות לזריחה.

חיננית

New member
תדפדפי קצת אחורה ,בבקשה

היו המלצות לגבי מצפה רמון והר הנגב וסביבתו לחנוכה.

zar

New member
טעות כפולה לי../images/Emo5.gif

ההראשונה בהיגוי והשנייה על כך שלא פתחתי את הודעתך מעלה. ובאותה הזדמנות, שכחנו כולנו להמליץ על עין עבדת. ניתן להגיע מלמטה, קרי שדה בוקר ולעלות מהמצפה שבקצהו השני, אבל לשם כך נזקים לשני רכבים. אבל אפשר להתחכם ואם אין עמס מטיילים, ניתן לרדת מהתצפית (למרות שיש איסור ירידה) ולחזור באותה הדרך מעלה. מכיוון שזו שמורה הרי יש עלות בכניסה וכניסה חופשית למחזיקי כרטיס אשראי (ביזנס ופלטיניום) של ישראכרד. טיול נעים

נעמה#

New member
חג שמח לככככולם!!../images/Emo137.gif../images/Emo3.gif

אני זקוקה לעזרתכם.. א.איזה מסלולים מסודרים(!!!) יש באיזור אופקים??(אפשר גם קצת יותר רחוק..) ב.מישהו שגר באיזור..:ידוע על שטפונות עדיין באיזור?? תודה רבה נעמה.

נעמה#

New member
אופסס..

ראיתי שכבר רשמו על זה משהו, אבל יש למישהו משהו להוסיף הוא מוזמן ..

חיננית

New member
יש דרך -עם שבילים מסודרים -דרך הבש

יש שם כמה אטרקציות כשהגדולה בהן לדעתי זה גשר חבלים לרוחב הנחל נציגי החברה להגנת הטבע מחלקים עלונים צבעוניים שבהם מפה של הדרך עם האטרקציות הנלוות ,בחגים.

lady_anne

New member
בהזדמנות זו - חג שמח לכולם ../images/Emo137.gif ../images/Emo138.gif ../images/Emo136.gif ../images/Emo139.gif

ללא הבדל דת, מין, גזע וכיוב´ : שיהיה חג שמח מלא אור (ולא מפיצוצים). שלכם כתמיד.

-רוני-

New member
לפי ידיעתי זה עובד רק בסוכות

ופסח שאז כמות המטילים גדולה ביתר החגים אין הדרכה בשטח.

מצויין

New member
רוצה לטייל בחנוכה ?

אתר תיירות הכולל את כל גורמי התיירות בארץ www.tourism2000.co.il

למעלה