שלום

mash18

New member
שלום

כבר אין לי חשק אני כבר רואה את עצמי שוב פעם נכנסת לדיכאון הזה אחרי שנתיים מהניתוח חוזרת לאותו מצב שהייתי לפני האישה השמנה הזו. נמאס לי. וכבר אין לי חשק. רזיתי כול כך יפה ארבעים קילו ירדו ממני ועכשיו הכול עולה. בחזרה. כרגע אני 90 ומעלה את זה. אין לי כוח לזוז אני אוכלת הרבה כמו פעם. והכול שוב פעם לא מצליח לי. שוב פעם אין מידות קשה לזוז ולא טוב לי. אבל שאני סוגרת בקושי שתייה עוברת לי. אני בקושי מצליחה לאכול. כרגע אני פתוחה ועוברת לי הכול אבל אם אסגור שוב איי בקושי מצליחה לשתות בבוקר. מה הטעם בניתוח הזה. בשנתיים הראשונות הייה לי חשק לשמור עכשיו זה חזר המו לפני הניתוח. שאלתי את הדוקטור הוא אומר לי לסגור ולסגור ולסגור אבל לי אין חשק כבר לסגירות האלה. מה עושים אני הולכת וגדלה שוב ?

קוביd1

New member
שלום מאש

אני מבין את הביאוס שלך מהעליה במשקל אחרי ירידה כל כך יפה ,אז ככה יש מה לעשות תצאי מהדיכי
ההתנהלות שלך עם הטבעת לא נכונה ,ההתנהלות שלך עם מה שאת מכניסה לפה לא נכונה
את כותבת שהטבעת סגורה את בקושי מצליחה לאכול ,שהטבעת פתוחה את אוכלת את כל העולם
מה זה סגורה ומה זה פתוחה ,בפתיחה או סגירה קלה אפשר לווסת את כמות האוכל שאת אוכלת כמה היית סגורה שלא הצלחת לאכול וכמה פתחת שהכל עבר ,הדוקטור אמר לסגור ולסגור ולא לאכול ,טוב שלא שמעת לעצתו ,אני מחכה לתשובה ,אני גם מציע לך ללכת לדיאטנית שמתמחה בניתוחים ולקבל דיאטה שאפשר לאכול את כל אבות המזון ולרדת ,צריך רצון ומי כמוני מכיר את, זה קל להציע קשה לבצע

קובי

מאש תתעודדי !!!

בטוח שיש אמצע. לא יכול להיות רק מצב של פתוח לגמרי או סגור לגמרי .
כן ... התזונה עם הטבעת לפעמים מחורבנת אבל תחייכי ותיזכרי כמה יפה ירדת...
חייבים לזכור שהטבעת ובכלל ניתוחים הם התחלה חדשה ולא הבטחה שהדברים יהיו קלים .
מי כמונו המאותגרים יודעים שלהתחיל זה הקושי וברגע שיש תוצאות שווה להתמיד. אז תבדקי את האופציות שלך שוב. ואני בטוחה שיש מה שיעודד אותך וירים אותך לראות את האישה האמיצה שאת שעשתה את המהלך הזה לפני שנתיים שהחליטה ועמדה מאחורי ההחלטה .
תמצאי אותה ותאמצי אותה שוב
תצליחי!!!

אופירA

New member
מנהל
תאמיני לעצמך, שעם עזרה את יכולה ותצליחי

אבל העזרה שהדוקטור נותן לך היא עצת אחיתופל - ואת התוצאה שלה את רואה בעינייך ועל גופך.
כלומר העזרה שלו ממש לא מתאימה (לכולם).

אז האם את באמת באמת רוצה לעזור לעצמך?
ואת מוכנה אפילו לקבל עזרה ברמה של "טובה" ממני? (הרבה אנשים מאוד מאוד קשה להם לקבל ממני "טובה", אבל בכל זאת האפשרות הזו קיימת עבורם, אם רק יתגברו על הקושי הזה, ויסכימו לכך. צריך להבין שאני לא יכולה לתת עזרה בתשלום, כל עוד אין לי שום תעודת מקצוע).
את מוכנה להאמין לי שאנשים הצליחו להיעזר בעזרה שאני מציאה ולצאת ממצב כמו שלך למצב רצוי ועדיף?
את מוכנה להאמין לי שנזק אין מהעזרה שלי?

את צריכה עזרה בכיוון חשיבה (עם הגישה השלילית הזו אפשר רק להשמין, אי אפשר לרזות). בכיוון של הבנה איך עובדים נכון עם הטבעת (לא כמו ההזיות של הד"ר, אלא באמת, בלי להתווכח עם עובדות, לפי מה שהמציאות אומרת), ואיזה השתדלות נדרשת ממך בתהליך העבודה הנכונה עם הטבעת, וכיצד תתאימי את היכולות שלך למה שנדרש ממך.

תתקשרי, ותסכימי להיעזר.
שזה אומר להתקשר באופן קבוע. ולא פעם אחת, ולא לחזור שוב ל"ביקורת".
אני נותנת רעיונות לעצות (עפ"י מה שעזר לאנשים אחרים), אבל מחכה לשמוע משוב אם זה עזר או לא או קצת או לפעמים. ואז לפי הנתונים אני יכולה לתת עצות נוספות יעילות יותר. בלי לדעת מה עוזר ומה לא עוזר אני לא יכולה לעזור מראש ולהתאים את העצות הנכונות מלכתחילה.
הרבה אנשים דווקא התקשרו, התייעצו, קיבלו כיוון, ולא חזרו. לא נעים להם. אבל אז העזרה שלי לא כל כך יעילה, אם לא חוזרים ומקבלים משוב ומקבלים כיוון אחר יותר מדויק, אם הדברים לא עזרו.
מי שממש ממש ממש מתעקש לשלם - ורק כך מוכן לקבל עזרה - אפשר לדבר על זה. אבל זה לא פיתרון לא לקבל עזרה, לא להצליח, ולהיות מיואש.
אני מציעה עזרה, אז תקחו אותה. אני יודעת שאני לא בהכרח מושלמת, ומאריכה יותר מידי, ולפעמים יכולה לדבר בצורה שלא מתאימה ב-125% לכל נימי הרגישויות של כל אדם (ואיזה בעל מקצוע מושלם?), אבל אני מציעה עזרה אפקטיבית, אז את יכולה להתקשר מתוך גישה שאת שמה את ה"רגשי" בצד, ולא לוקחת את הניואנסים הדקים בקול שלי כבד מידי. ולא לוקחת קשה שלא תמיד יש לי זמן. אז כשיהיה לי זמן (והרבה פעמים יש לי המון המון המון זמן) נדבר. לא קרה אסון אם לא היה לי זמן. זה לא אישי נגד אף אחד. ומוכנה לסבול את האריכות שלי, זה לא כזה אסון.

טל' 03-5781855 לא בשבת, להשאיר הודעה בתא הקולי.

mash18

New member
באיזה שעות את מוכנה לדבר?

אני רוצה להתקשר אבל לא להפריע תודה לך

אופירA

New member
מנהל
השעות לא מסודרות ולא ידועות מראש

לכן שאנשים יתקשרו בכל שעה שנוח להם, ישאירו הודעה עם מס' טלפון ושם, ואז אני חוזרת אליהם כאשר אני מגיעה הביתה, ואם אי אפשר לדבר באותו רגע, אז קובעים מתי מתאים לשתינו לדבר בנחת. רק ככה זה מסתדר.

לגבי השבוע הקרוב -
היום בלילה, לאחר 22.00.
מחר אחרי 14.00 ועד 19.30
יום ג' אולי בין 9.00 עד 12.00
יום ד' 9.00-10.00, 15.00-16.00, 21.30-23.30
יום ה' רחוק לי מידי...

למעלה