קראתי את מה שכתבו לך בשרשור
ואת התגובות שלך, והאמת? לדעתי את נורא נורא מצפה לתגובה הזאת ש"תאשר" לך שזה בסדר ושזה לא מפריע לגברים וכו' וכו'.
אז דבר ראשון, מה לעשות, אנחנו חיים בעולם שרובנו הגדול רואים אסתטיקה כדבר נורא חשוב אצל בן זוג, ושעירות, נכלל ב"אסתטיקה" כמובן.
ראיתי שכתבו לך פתרונות על לייזר אך אמרת שזה לא עוזר, הציעו לך לשנות את הטיפול, גם לא כ"כ רצית.
אז אוקיי, אם נגיד אני זורמת על כך שבשבילך לייזר זה לא הפתרון והייתי במצב שלך - הייתי משקיעה פעם בשבועיים / חודש, הזמן שכמובן יתאים לך, ללכת לעשות שעווה (אם לא מרגיש לך בנוח, יש המון פדיקוריסטיות פרטיות שאולי תרגישי איתן בנוח).
אז קודם כל אני לגמרי מבינה שזה פתרון יקר. אך כמו שיש כאלה שהולכות לעשות החלקה יפנית כל חצי שנה (שזה דבר נורא יקר), או ניתוח אף/חזה/וכו', או פדיקור מניקור או בנייה, אז גם את יכולה להגיד לעצמך שזה משהו שאת משקיעה בשבילך ולעצמך ושיגרום לך להרגיש הרבה יותר טוב.
ועוד משהו שחשוב לי להגיד לך - יש לי חברה, שהיא ממש שעירה, ברמת הגב ועד לפנים וזה נורא נורא בולט לעין.
אבל מה?
היא אוהבת להתלבש יפה, היא מטפחת את עצמה, היא יוצאת, היא מבלה, היא נהנית מכל רגע.
יש לה ה-מון חברים. גברים מתים עליה!
אני לא אגיד לך שכשאני הכרתי אותה פעם ראשונה לא עלה לי לראש "וואו, למה היא לא מורידה שיער בפנים?!"
אבל זה מהר מאוד עובר אחרי שאת מכירה את הבנאדם. ולמה? כי לה זה לא הפריע בכלל. וברגע שאת רואה שלבנאדם עצמו זה לא מפריע, הוא מעביר לך את אותה ההרגשה.
שורה תחתונה - אם זה מה שיעלה לך את הביטחון, אם זה מה שבאמת מפריע לך ובלי זה את רואה את עצמך בן אדם מאושר, מציעה לך לעשות את המאמץ (גם מבחינה כספית וגם מבחינה של זמן ואולי גם מבוכה) וללכת למישהי מקצועית.
מצטערת אם זה יישמע בוטה, אבל איך הפדיקוריסטית שלי אומרת? "אני מורידה לאנשים שיער גם מה*** של התחת".
ככה שאת לא הראשונה, ובטח לא האחרונה.
לדעתי את בכלל צריכה לעזוב את כל העניין של "מה הגברים יחשבו" ויותר עלייך. את יכולה לקבל את עצמך ככה?? אם התשובה היא כן. את לא צריכה לעשות עם זה כלום ופשוט לחיות את החיים כאילו זה לא קיים בכלל.
אם התשובה היא לא, יש לך את החפירה שלי למעלה
נ.ב
אני יודעת שרצית חוות דעה של גבר, אבל הייתי חייבת
בהצלחה!