שלום

שלום

טוב, אני מכורה קשות לסדרה ואני לא יודעת אם זה מקובל כאן אבל... אני כרגע בפרק 2X10 ויש כל מיני שאלות שמטרידות אותי לגבי הסדרה. אני לא יודעת אם עונים עליהם בפרקים מאוחרים יותר אבל עכשיו זה ממש מפריע לי לראות כי כל הזמן אני חושבת עליהן! חיפשתי להן גם תשובות בדיונים ישנים בפורום ולא מצאתי... אז אני ממש אשמח אם יש למישהו תשובה, אפילו שכולם פה בפרקים הרבה יותר מתקדמים ממני :)
כרגע מה שהכי מטריד אותי זה למה רמפל רצה להשאר בכלא למרות שהוא יכל לצאת כל הזמן. מה יצא לו מזה?
ועוד שאלה זה לגבי אנשים שהגיעו לסטוריברוק מעולמות אחרים, כמו ג'פרסון ופרנקנשטיין. זה בעצם אומר שכל האנשים שהיו בוונדרלנד וכל האנשים שהיו בעולם שחור-לבן הזה הגיעו גם לסטוריברוק? או שהיה משהו מיוחד בדמויות האלה? ולמה ג'פרסון לא היה מקולל כמו כולם וזכר את הבת שלו?

OohLaLa

New member
מנסה לענות

קודם כל ברוך הבא, אני מאי
, גם אנחנו פה מכורים קשות לסדרה
אני אוהבת לקטר או לאהוב כל שבוע. אני ממליצה גם לך לראות את וונדרלנד שהיא ממש מעולה.
אז לשאלותיך. אה אני גם מזהירה שהתשובות יגיעו הרבה מאוחר בפרקים
למה רמפל רוצה להשאר בכלא? הוא ענה על זה בפרק הקודם. הוא ענה לרג'ינה שהוא בדיוק במקום שהוא רוצה להיות... הרי כל מטרת הקללה זה להביא אותו לעולם האמיתי לפגוש את בלפייר, אז הוא רוצה להיות חלק ממנה והתא זה בשבילו המקום שהוא צריך להיות בו.

בנוגע לשאלה השניה שלך, אני לא הכי זוכרת יש גם תהיות ולא באמת ענו על זה אבל באמת העלת לי תהייה.. האמת אני אל יודעת אם להרוס לך או לא או בנוגע לקללה אז אני אני אענה לך רק על מה ששאלת. לדעתי אף פעם לא היה ברור למה ג'פרסון נמנע עם הקללה אבל כנראה כי הוא במקור מהיער המכושף אבל פשוט רג'ינה תקעה אותו בוונדרלנד. פרנקנשטיין אולי היה ביער המכושף בזמן הקללה..
אבל בפרקים הבאים תגלי עוד על הקללה ומה קרה בדיוק שם ולמה ואיך.
אבל השאלה השניה שלך מעניינת

Shiri from the block

Active member
לגבי ג'פרסון זכור לי שהוא אמר משהו בעונה השנייה לאמה על זה שרג'ינה רצתה לענות אותו וזאת הייתה הדרך... לגרום לו לזכור הכל מבלי שהוא יוכל להיות עם הבת שלו כי היא לא זוכרת אותו.. אז לגרום לו לסבול.

OohLaLa

New member
מה שמתחבר לכך

שבעונה הקודמת רג'ינה אמרה לארצ'י שפה כל מי שהיא רוצה.
כלומר היא שלטה על זה בקיצור

אז אם היא הביאה את מי שהיא רצתה

למה היא שלחה את הוק לוונדרלנד להרוג את אמא שלה? הרי היא הייתה פשוט יכולה להשאר שם ולא הייתה מגיעה עם הקללה מלכתחילה...
ולגבי גולד שרצה להשאר בכלא- עדיין לא הבנתי. גם אם הוא סתם היה גר בבית שלו עדיין הוא היה נפגע מהקללה ועובר לעולם שלנו אז בשביל מה לו לחכות בכלא דווקא מכל המקומות?

יסמין@

New member
שאלה מצוינת!

אולי הייתה בכך מניפולציה. ייתכן שהוא בכלל היה יכול לצאת מבית הסוהר אם הוא היה רוצה. וייתכן שהיה לו חשוב להישאר שם כדי שיחשבו שהוא מוגבל, פחות מסוכן וכו' ואז לא יחששו ממנו והוא יוכל להגשים את המטרות שלו ביתר קלות.

Shiri from the block

Active member
הא אופס זה היה בעונה הראשונה בכלל חח פתאום נזכרתי כי אמה לא האמינה לו וחשבה שהוא מדבר שטויות..

למעלה