שלום

שלום

אני לא יודעת אם אתם זוכרים אותי. אבל לפני כמה חודשים הייתי פה ורשמתי שאני עושה שינוי בחדר.. ובביקשתם שאני אעשה תמונות של אחרי בוף. אז הבטחתי ואני מקיימת...עדיין אני זקוקה לקצת עצוב ממכם וטיפים.

והארון התקוע הזה

אווופ אין מצב שאני קונה ארון חדש... והארון המזוויע דורש שיפוץ מה אתם ממליצים?

יאלה תנו עוד רעיונות מה שעולה לכם

בראש! שכדאי לי להוסיף לשפץ להחליף מקום אני. אשמח לקבל ביקורת.. תודה לולם ושבת שלום

ronchikit

New member
הספה נראית מאיקאה, לא?

מאד יפה השינוי הרבה יותר נקי מסודר, נעים בעין... בקשר לארון אפשר לקנות בהום סנטר וכל מיני כאלה, טפטים מבריקים שנורא קל להדביק אותם על הדלתות של הארון זה טפט כמו מדבקה, יש בכל מיני צבעים, זה יכול להיות ציפוי טוב לכזה ארון

כן הספה מאיקאה.

איזה צבעים או דגמים אתם ממליצים? ובערך בערך כמה טפט לכל הארון הקטן הזה יעלה? יותר מ300 שקלים?

ronchikit

New member
שרונקה פה נתנה קישור לאתר של

גולדשטיין הינה אני אצרף אותו שוב תסתכלי שם בגלרייה, יש המון דוגמאות בסהכ מדובר בארון לא גדול, זה לא יעלה הרבה את צריכה כמה גלילים, 2-3 בערך אני למשל בבית שלי הורדתי טפט שהיה על דלת הכניסה, הוא היה דיי מכוער, קניתי לבד טפט כסוף, מראה נירוסטה כזה וציפיתי את הדלת יצא אחלה קפצי להום סנטר ותסתכלי מה יש שם, תבואי עם מידות מדוייקות של הארון וככה תדעי כמה בדיוק את צריכה אגב את לא חייבת לצפות את כל הארון באותו צבע, אולי יהיה יפה דווקא לעשות ריבועים מנוגדים, כלומר לבחור 2 צבעים וכל דלת לחלק לחצי, ולצפות בריבועים נגדיים, היה ברור מה שניסיתי להסביר?

חחחח ברור כשמש תודה../images/Emo70.gif

אממ יש שם מבחר רב בהום סנטר? ועל איזה צבעים אתה ממליץ ...אין לי שמץ של מושג בהתאמות...

ronchikit

New member
היי חמודה אני ../images/Emo68.gif ../images/Emo8.gif

המבחר בסדר בהום סנטר, אפשר לקפוץ גם לאייס ואולי בחנויות צבע בכלל יש טפטים, לא יודעת עד כדי כך... בקשר לצבע אז כמובן שאפשר להמשיך עם הנושא של החדש ולבחוד כתום חזק עם אדום או אולי קצת לשבור את הכתום עם משהו אחר שהולך איתו אני אישית אוהבת מאד אפור עם אדום או כתום עם אפור אבל צריך לראות איך זה משתלב בחדר...

אדום עם אפור../images/Emo35.gif

ממממ נשמע מעניין... אני באמת אנסה. אני כמובן ישים תמונה של הארון אחרי... יש עוד משהו שאת אולי רוצה להמליץ?

ronchikit

New member
אדום ואפור הולכים מעולה

וגם בורדו עם אפור המטבח שלי בבית הוא כזה השיש אפור ועל הקיר יש לי חיפוי זכוכית בצבע בורדו מיוחד שעשיתי בהזמנה מיוחדת מתה על השילוב הזה... לכי על אפור בהיר עם אדום...

ronchikit

New member
הינה דוגמה

האדום פה בתמונה זה אותו אדום שיש לך בספה העתקתי את הגוון

לב אם

New member
עוד אפשרויות יפות

אפשר גם לבן - שחור - אדום: יותר דרמטי: לצבוע את הארון בגלים אלכסוניים - שהרוחב של הצבע משתנה: לבן ואדום יותר רחבים וביניהם שחור יותר צר. או בגוונים עולים של אדום (מלבן עד האדום דרך כמה גונים של ורוד). אפשרות אחרת יפהפיה - זה ליצור על הארון ציור (או להדביק פוסטר) - בצבעים מאד חיים שיכניס אווירה מיוחדת לחדר.

לב אם

New member
אדום-לבן-שחור

אני לא כל כך מיומנת בפוטושופ אז לא בדיוק מוצלח אבל עדיין אפשר לראות את האפקט של הצבעים

למעלה