שלום!

דנה EF

New member
שלום!../images/Emo110.gif

אני בטוחה שהגעתי למקום הנכון! בבי"ס אמרו לנו למצוא 3 ספרים באנגלית, מינימום 200 עמודים לספר וספר מעניין.. הבעיה היא שאני לא יודעת אם השפה בספר חומריו האפלים מתאימה לרמה של נערה בכיתה ח' (באנגלית כמובן) ברמה של הקבצה א'.. אם תוכלו בבקשה לעזור לי תודה רבה דנה

skaramoosh

New member
אני בכיתה ח' וקראתי.

אז כנראה שכן.. באמת שקראתי את זה כבר בכיתה ו', אבל האמת שאז לא הבנתי, אבל עכשיו כשקראתי שוב אני יכולה להינות מהספר ולא להשתעמם כמו אז
אז, כן.

Elfking

New member
אני חושב שכן

קראתי את Northern Lights שזה המצפן הזהוב בגרסה האנגלית (הבריטית), ואני חושב שהרמה קלה מספיק לכיתה ח', כמובן שזה תלוי ברמה האישית שלך, אבל אני אומר תנסי. ובמקרה הכי גרוע, את יודעת בערך אילו מילים באים באילו מקומות כי קראת בעברית, נכון?

אקס93

New member
ראיתי את אורות צפוניהים

וזה נראה ספר מאובק. אבל באמת מאובק

דנה EF

New member
לא קראתי אותו בעברית (אל תהרגו אותי

).. בגלל זה רציתי לקרוא באנגלית.. כי באמת "חשקתי" בספר הזה, אז למה לא באנגלית? ביום ראשון בבוקר אני אלך לחנות ואקרא קצת, נראה איך אני אסתדר..

האבק

New member
../images/Emo32.gif משהו מגניב לאללה ../images/Emo70.gif!|

תכנסו לאתר כלשהו (אפילו הפורום פה מתאים במיוחד) עם הרבה תמונות, ותמחקו את שורת הכתובת (איפה שכתובה הכתובת של האתר) ותשימו את הקוד הבא: javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3= 1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i<DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5; DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void(0) אל תפחדו. אני יודע שזה נראה רע ו"וירוס"י משהו, אבל זה עושה משהו ממש מגניב
תנסו פה בפורום זה נראה ממש טוב, וגם בגלריה של הגברת קולטר

חחח

אני שומעת את "ברצלונה" שממילא יש לו אווירה כזאתי אלוהית ושמימית ופתאום מעופפים לי סמיילים על המסך! חחח! איזה מגניב! רוני
.

למעלה