שלום!!!

lowly angle

New member
שלום!!!../images/Emo117.gif

אני חדשה כאן ואני מצטערת שפתחתי הודעה חדשה ולא שירשרתי בהודעות אחרות, סלחונה לי. אז ככה אני עב"ם ואני מאזור המרכז בא"י ישראל שביבשת אסיה באזור המזרח התיכון. אני אוהבת את היהודים בערך שנה וחצי ומתעניינת בעיקר במוסיקה ובמילים. קראתי פה דיון שמישהו שאל שאלות על בגדים של "פריקים" ולמה הם מתחבשים "מוזר". אז ככה: 1. מה זה בכלל פריק? סליחה שאני לא מבינה שפה גבוהה (מפחיד? שונה? מוזר?) 2. הטענה שאלה ששאתם קוראים להם "פריקים" מתלבשים מוזר, מה מוזר? אולי בעינך זה נראה מוזר אבל בעיני מישהו אחר זה נראה נורמלי לחלוטין, אף אחד עוד לא קבע מה זה מוזר ומה זה נורמלי. אף אחד גם לא קבע ששוקולד זה בהכרח דבר טעים! 3. מה זה השטויות האלה שאנשים גנבו לאנשים אחרים סגנון של לבוש? מכנסי הבאגיס נתפסו בהתחלה חזק אצל הראפרים כסגנון לבוש מהגטאות. אח"כ גילו אותו גם להקות הניו-מטאל והפאנק והוא הפך לפריט ´אופנתי´ לכל דבר, אף אחד לא גנב פה לאף אחד בגדים! זה כמו שתגידו שה"פרחות" גנבו את מכנסי הפדלאפון מההיפים של שנות ה60 וה70. מאיפה הבאתם את כל השטויות האלה? 4.רוב האנשים פה הם אנשים שאוהבים להתלבש בצורה ´מגניבה´ ולהראות לכל העולם "וואו תראו איזה קול, מרדן אני?" (זאת שאלה) יום טוב שיהיה לכם
To be the Rock and not the Roll

Eclipsed 0

New member
מסכימה איתך.

אני מתלבשת איך שנוח לי. סתם, טי-שרטים ומכנסיים פשוטות. לא מרגישה צורך ללכת עם חולצות קרועות או עם מעיל פרווה, לחילופין (זה גם מגעיל, מזוויע ונוגד את כל העקרונות שלי, בנוסף לכל).

peace n love

New member
תגובה לי אלייכ...

דבר ראשונ אני לא מאמינה בזה שיש פרחות ערסימ פריקימ וכל החרטה האלה!! כל אחד מתלבש איכ שבא לו מתנהג איכ שבא לו ואפ אחד לא יקבע מה הוא ואת מה הוא מייצג...!!! אז תרדו מכל הקטע של פרחות ופריקימ!

למעלה