שלום...

Prophet

New member
שלום...../images/Emo129.gif

אני די (מאוד) חדש בתחום הזה... סה"כ איירתי... בוא נספור... איור 1 שאותו הוספתי... בבקשה אל תהיו ישר שליליים איתי כי הקווים לא הכי מדוייקים והיד השמאלית לא טובה, לא הצלחתי ממש לתקן את זה... אני מקווה שתוכלו לעזור לי להשתפר בכלל בתחום הזה... ואל תהיו מניאקים כלפיי כי הציור לא משהו, סה"כ ציור ראשון שלי ! הכל חוץ מהראש אמור להיות גוקו מדרגון בול זי, את השיער לא הצלחתי להצליל.. ואת היד לא הצלחתי לנרמל (להפוך אותה לנורמלית
).

Prophet

New member
תיקון קטן...../images/Emo129.gif

הקטנתי את התמונה, הצללתי אחרת, תיקנתי את השריר...

shnichsser

New member
ציור מה זה מגניב למה אתה מצייר

ביד החלשה שלך?(אם היד השמאלית שלך היא החלשה יותר)

Prophet

New member
אתה נחמד אתה יודע ??../images/Emo129.gif

בשביל מה אתה יורד עלי סתם ?? זה שאני חדש מאוד בתחום ולא יודע לצייר הכי ישר בעולם ויש לי קווים לא משהו זה לא אומר שיש לך זכות לרדת עלי !! מה כבר ביקשתי ?? תגובה ?? מה כבר קיבלתי ?? ירידה אחת ותגובה באי סי קיו מרוי ?? פשש... תודה מקרב לב !

roychu

New member
באמת שלא יודע... ולא ירדתי עליך, אל

תרגיש שכולם יורדים עליך, פשוט אנשים לא אהבו את האיור, אין מה לעשות

Prophet

New member
אתה לא ירדת עלי...../images/Emo129.gif

shnichsser ירד עלי ! הוא אמר "למה אתה מצייר ביד החלשה שלך", אני חושב שהוא סתם ניסה לעשות ממני צחוק... הוא יכל לפחות לכתוב שהוא לא אהב את האיור, אבל למה לעשות ממני צחוק ??

הוא לא ירד עליך.. ../images/Emo183.gif

הייתה לו בעיה בלהבין מה התכוונת.. רשמת "הקווים לא הכי מדוייקים והיד השמאלית לא טובה". הוא חשב(נראה לי) שהתכוונת שהיד השמאלית שלך לא טובה, ושציירת איתה. ולי דווקא נראה שדיברת על היד השמאלית של המצוייר בתמונה, שיש בה מקום לשיפור..

Prophet

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

איתך הסליחה (זה שחשבתי שירד עלי), למרות שחשבתי שהייתי ברור מספיק...

למעלה