שלום!
אני חדשה..

rainbow 1974

New member
שלום!../images/Emo13.gif אני חדשה..../images/Emo9.gif

היי! קוראים לי חן ואני בת חמש עשרה-כמעט שש עשרה... האובססיה שלי לקווין התחילה לא מזמן כשראיתי את קונסטנטין שר באמריקן איידול את בוהימיין ראפסודי, וכששמעתי את הגירסה המקורית של קווין התלהבתי ואז ראיתי הופעה של קווין מ-74 (מכאן הכינוי שלי..) והתאהבתי סופית. מאז אני לא מפסיקה להקשיב להם ואפילו קניתי את את האוסף פלטינה שלהם שכולל את שלושת הדיסקים של הלהיטים ואני מקשיבה לכל הדיסקים בלופים אינסופיים... אני מקווה להתקבל כאן בברכה (חחח...) ושלא הפסדתי יותר מידיי דיונים מעניינים..

e dor

New member
ברוכה הבאה !

אני דור וגם אני יחסית חדש כאן
אכן להקה ממכרת

B a m B a m

New member
הלו הלו !../images/Emo168.gif../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורומינו הקט, וברוכה הבאה לעולם להקת קווין המדהימה! אני גבי, ברוכה הבאה! נ.ב. שיר אהוב? חבר אהוב מהלהקה?

rainbow 1974

New member
תודה לכולם../images/Emo13.gif

מהלהקה אני אוהבת כמובן את פרדי (איך לא...) ואת רוג'ר טיילור, ושיר אהוב זה יותר מידיי קשה לבחור אבל אני חולה על don't stop me now זה שיר שנותן אנרגיות בטירוף...

Chakotay

New member
ברוכה הבאה :)

גם אני די חדש פה...הפורום נראה יחסית גוסס ): מקווה שתתחיל תסיסה בקרוב.

e dor

New member
אולי כי הסולן מת והלהקה מופיעה

בהרכב קטן (חצי מהמקורי) והוא לא מגיע לאיזור ? יש מצב שזו הסיבה ?

Chakotay

New member
לא קשור...

תראה לדוגמא את פורום מסע בין כוכבים, כרגע שום סדרה מלא משודרת וגם לא תהייה משודרת בזמן הקרוב(לפחות 5 שנים).

e dor

New member
לא לא - זה לא קשור ../images/Emo3.gif

לא אמרתי שהפורום לא צריך להתקיים כי אין להקה. אבל אני אומר שלא יהיו עדכונים ודברים חדשים בכמות כי QUEEN עצמה לא קיימת, רק חלקים ממנה וגם עליהם אין הרבה חדשות (מסע ההופעות פורסם לפני הרבה זמן). לא אמרתי שאי אפשר לדבר על קווין ושהפורום מת לחלוטין - אני בעד הפורום הזה, שמחתי למצוא אותו

darklighter

New member
איזה כיף שיש כאן עוד מישהי שאוהבת

את קונסטנטין
אני אהבתי את קווין עוד לפני קונסטנטין.... ובוהמיין רפסודי הוא השיר האהוב עליי. שמעת שקונסטנטין עומד להקליט עם בריאן ורוג'ר את בוהמיין באורך מלא? מעניין איך זה יצא... בכל מקרה אני עדי
ברוכה הבאה
והשתלבות נעימה

rainbow 1974

New member
שוב תודה לכולם..../images/Emo9.gif ובהתחלה אני

ממש אהבתי את קונסטנטין אבל אחרי שהוא נטש את דמות הרוקר שלו כבר פחות... אני יותר בעד בו(bo), אבל אין ספק ששניהם יצליחו בגדול!! מעניין באמת איך השיר יצא, יהיה קשה להגיע לרמה של פרדי..

למעלה