שלום
אני מחפשת מרפאה בעיסוק

שלום ../images/Emo13.gif אני מחפשת מרפאה בעיסוק

שלום לכולם, היום הייתי באבחון בקופת חולים (כללית) אצל רופאה התפתחותית שאבחנה את בני בן ה- 3.7. לאחר שהגננת הפנתה אותנו לאבחון כזה בשל חששותיה לקשיי קשב (היא טוענת שהוא מתקשה להקשיב במפגשים ולא ממש אוהב לשבת לעבודות יצירה). הרופאה התרשמה שאין בעיית קשב, אולם יש קושי ברגישות תחושתית והפנתה אותנו לריפוי בעיסוק. אלא שבמרפאה להתפתחות הילד יהיה תור רק לעוד אולי 4 חודשים או יותר....
החלטתי לא לחכות, כל חודש הוא יקר וחשוב ואני רוצה לעזור לבני כמה שאפשר. אני מחפשת אם כך, מרפאה בעיסוק נחמדה ומקצועית, שתהיה מוכנה לעבוד עם בני על הנקודות שעלו באבחון (יהיה לי סיכום כתוב). אני מחפשת מישהי כזו באיזור השרון (קרוב לנתניה). אם אתם מכירים או יש המלצות - אשמח לקבל, אפשר כמובן במסר
המון תודה ושיהיה לכולם רק טוב

יאירי3

New member
המלצות - כיצד?

מה הכוונה "לוחות פורום"? ואיך שולחים מסרים להמלצות?

אוריינטציה:

מסרים - כל משתמש בתפוז יש תיבת מסרים אישית. כשפותחים דף תשובה יש למטה שורת אופציות הראשונה שבהם "מסר למחבר/ת" אם מקליקים עליה מגיעים לתיבת המסרים ואפשר להתכתב בפרטיות ולא רק על גבי הפורום. ההגעה לתיבת המסרים שלא דרך תשובה - דרך הקלקה על שם המשתמש שליד מעטפית כתומה שנמצאת בסרגל האפור (שמעל לסרגל הכתום) בצד שמאל. אם המעטפית מהבהבת, סימן שיש לך מסרים אישיים בתיבת המסרים. גם כתוב שם כמה מסרים ממתינים לך שם. לוחות הפורום - בסרגל כחול כהה היכן שכתוב "לוחות" מקליקים ומגיעים. בכלל רצוי כשמגיעים לפורום קצת לקרוא מסביב, ולהתחיל להתמצא כל המילים והמספרים והאייקונים מסביב הם לא סתם קישוט. הקלקה נעימה

אשמח למסרים. בלוחות הפורום לא מצאתי

פרסומים של אנשים המציעים קליניקות או טיפולים פרטיים. בעיקר מצאתי לוחות של הצעות עבודה כמו "דרושים".

למעלה