שלום
אפשר להצטרף למשפחת הפורום

|ע../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifאמא'לה! איר יודעים היכן

תופיע ההודעה ששלחתי? ואיך מגיבים על הודעה מסוימת בפורום? עד עכשיו רק קראתי אתכן,ופתאום כשאני רוצה להגיב התחלתי להסתבך... מישהי יכולה לתת לי הדרכה? סליחה על ההתחלה הצולעת...ועל האורך...

כשאת פותחת הודעה לקרוא למטה

מופיעה כתובית - הוספת תגובה תלחצי יפתח חלון תכתבי שם מה שבא לך (תקשטי באייקונים
מאד אהוב כאן מוסיף לדברים שלך נימה אישית
ואז על לחצי על תיבת "שלח" שנמצאת לגמרי למטה בדף. לפעמים צריך לחיצה ארוכה כדי שישוגר אם מופיע לך ERROR אז תעדי BACK וזה יחזור לחלון התגובה שלך ונסי לשגר שוב. לא ללחוץ רצוף כמה פעמים - לחיצה ארוכה על "שלח" ולהמתין.

|../images/Emo53.gif../images/Emo53.gifמישהי יכולה להסביר לי

איך להצטרף אליכן בלי לטבוע? היכן למצוא את ההודעה שלי ואת התגובות שלכן לאורך הדף?? תודה!!!

../images/Emo51.gifחולמת בצבעים! את זה כבר עשיתי

השאלה היא איך להגיב על הודעה מסוימת ולדעת שהיא תופיע בסמוך אליה ולא במקום אקראי? איזו התחלה... ושוב תודה!!!!!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif,תודה על קבלת הפנים קמתי

עכשיו להכין לי שתיה חמה, והחלטתי שעד שירתחו המים אשנה כאן את הכינוי כדי לא להלאות אתכן בשם ארוך... אני מקווה להיות במהרה חלק מהמשפחה הפעלתנית והמקסימה שלכן! אז.. אני הולכת להחליף שם וחוזרת...

את לא יכולה להחליף שם משתמש...

אבל את כן יכולה להירשם בשם חדש. נקבל אותך כך או כך...ברוכה הבאה

את מחפשת את הלחצן ->>>

יציאה מהמערכת ואז נרשמת מחדש כמשתמשת חדשה לגמרי... וד"א - הקפצה - מעלה את ההודעה לעמוד הראשון. אחרי יום/יומיים ההקפצה כבר לא עובדת (נדמה לי...)

למעלה