שלום
זקוקה להמלצות...

שלום ../images/Emo13.gif זקוקה להמלצות...

לאור גניבתו של ה COWON D2 + האוזניות (
) אני מחפשת נגן חדש, ומעדיפה קצת להשתדרג.... בעיקרון הוא צריך להיות 16G, ממשק נוח (מה שלא כ"כ היה בD2) ושישמעו טוב בלי קשר לאוזניות. האוזניות: היה לי סנהייזר CX300. הייתי מרוצה מאוד מהסאונד, אבל זה לא אטם לי כמו שציפיתי וכן שמעתי רעשים בווליום לא גבוה. הטווח מחירים הוא עד 350 בערך... יש הבדל משמעותי בין ה300 ל500, שמצדיק את ההבדל במחיר? חוץ מזה, יש עוד דגמים שכדאי לשים לב אליהם? עוד שניה אצרף את השאלון על הנגן.... תודה מראש, שיר :)

שאלון...

מחיר מקסימום: 1000 כנראה, אפשר לחרוג... תמיכה בסוגי קבצים: (סוג או לא צריך) וידאו, תמונות (עדיף) גודל מסך (באינץ'): (נא לבחור מתוך הרשימה או להגדיר טווח או לכתוב "לא משנה") משהו כמו 2.5... לא מיועד לוידאו, בעיקרון נפח זיכרון (בג'יגה בייט): (נא לבחור מתוך הרשימה או להגדיר טווח) 16 אפשרות הרחבה באמצעות כרטיס זיכרון: עדיף תוספות: רדיו FM, הקלטה, מחשבון (עדיף) תמיכה בעברית: עדיף מלאה, או לפחות שירים... מקור אנרגיה: סוללה פנימית נטענת שליטה בנגן: פחות משנה... עדיף מגע פורמטי מוזיקה נתמכים חשובים: MP3, WAV חיבור לרשת (נדיר ויקר): ללא סידור בנגן: לא משנה...

נראה לי שההבדל בין CX300 ו-CX500 הוא דווקא

באיכות הסאונד, ולא בצורת האוזניה, כך שאם היית מרוצה מהאיכות של CX300, אך לא מרוצה מרמת החסימה (הצורה), אין לך בעצם סיבה להחליף ל-CX500. אין לי הרבה נסיון עם אוזניות שונות, אז אין לי מושג לאילו אוזניות יש צורה אחרת, אבל נראה לי שאם חשוב לך מאוד סינון הרעשים, אולי כדאי לך ללכת על אוזניות עם סינון אקטיבי בנוסף לחסימת האוזן (לצערי אין לי לינק למאמר בנושא).

למעלה