שלום
חדשה עם שאלה...

הדס100

New member
שלום ../images/Emo13.gif חדשה עם שאלה...

היי, לפני כמה ימים גיליתי את הפורום הזה- יש פה דברים מהממים! אז אני רוצה להתחיל לחרוז חיות, ומחר אני הולכת לקנות דברים. רציתי רק לשאול- איזה חוט צריך? חוט דייגים או מתכת? ואיזה סוג של חרוזים?
מראש ולילה טוב הדס

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif שלום לחדשה עם השאלה

ברוכה הבאה
החוט שעדיף להשתמש בו לחריזת חיות בעיקרון זה חוט מתכת זוגי החרוזים הם בעיקר חרוזי ונציה הקטנים הבינוניים והגדולים שביניהם ואם את צריכה אתרים יש לך למעלה קישורים ושם תוכלי למצוא תחת קישורים לדמויות בהצלחה

הדס100

New member
../images/Emo51.gif ואגב, ידיים שמאליות-

גם אני כל חיי סבלתי מזה- החל מקשיים בשיעור מלאכה, דרך קשיים בנהיגה (ואני גם שמאלית בנוסף לכל) ודרך סריגת צעיף עקום ביותר... הבעיה לא עם הידיים כי אני מציירת ומנגנת על חליל צד, אלא הבעיה-- בראש. אחרי שמחליטים שנצליח, ומשלימים עם זה שאין לנו ידי זהב כמו למתי מעט, זה כבר יבוא בטבעיות... הדס

wildspirit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה רק קלישאה

אין באמת דבר כזה ידיים שמאליות זה סתם ביטוי - זה בעצם בא במטרה ההפוכה יש ביטוי כזה אבל אין דבר כזה במציאות לכולנו יש ידיים ליצירה אנחנו רק צריכים לעשות, לנסות ולא להתייאש או לוותר - וכמובן כמו שאמרת הכל בראש

shooli90

New member
../images/Emo50.gif

קודם כל בהצלחה
אני ממליצה להתחיל עם חוט דייג וצריך חרוזי ונציה חרוזי רוקאי חרוזי מעיכה סוגרים מסתירי קשר לולאות ואת כל השאר את יכולה להחליט את!!!

לאה145

New member
את יכולה

ללכת לחנות ולהגיד שאת רוצה לעשות חיות מחרוזים איזהה חוט כדי, אבל אני עושה את רוב החיות מחוט דייג,אבל אפשר עם מתכת.

למעלה