שלום
חדש+ שאלה

Shnozli

New member
שלום ../images/Emo13.gif חדש+ שאלה

שלום
אני חדש כאן בפורום
מכיתה ד' ועד כיתה ז' תמיד אהבתי לעבוד עם חרוזים, לעשות שרשראות, מובילים וכ"ו... יש לי בחדר 4 קופסאות מלאות בחרוזים (שתיים קטנות, אחת בינונית ואחת ענקית) ועוד קופסאות קטנות אחרות עם חרוזים. יום שבת האחרון נסעתי לקנות חפושת ב- "M הדרך" ליד כפר ויתקין ובמקרה נכנסתי לחנות חרוזים ובסוף יצאתי משם עם חרוזים
בכל אופן, מקווה להמשיך לעסוק בזה בעתיד כי זה כיף
ושאלה: למישהו יש הסבר איך לעשות מגן דוד בחרוזים? זה ממש חשוב לי, תלודה מראש

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא

קודם כל כיף לראות שהצטרפת לפורום שלנו ותמשיך לחרוז, אתה מוזמן לחרוז איתנו כאן ממש בכיף לגבי מגן דוד מחרוזים אז ככה: לוקחים חוט ומקפלים לחצי, משחילים 3 חרוזי מולטיקאט ומצליבים בחרוז מולטי קאט נוסף משחילים על כל צד של חוט חרוז מולטיקאט ומצליבים שוב במולטיקאט. - שלב זה ממשיכים עוד 10 פעמים. לאחר שיש לך 12 "בתים", "ריבועין" או איך שלא תקרא לזה בהצלבה האחרונה אנחנו מצליבים עם החרוז הראשון. ואז יוצא לנו מעין מעגל לאחר מכן, אנחנו משחילים על כל חוט חרוז מולטיקאט, לאחר מכן אנחנו מצליבים את החוטים בחרוז מולטיקאט שבתוך העיגול שלנו (אבל מדלגים על חרוז מולטיקאט אחד) ומותחים טוב- קצת קשה להסביר כך ממשיכים עד הסוף ובסוף משחילים את חוטים אחד חיצוני אחד פנימי בתוך העיגולים שנוצרו לנו. אני אנסה לצייר תרשים ולהעלות לך שיהיה יותר מובן מקווה שבינתיים חלקית מובן

ורדה 1

New member
אני מכירה את המגן דוד של wildspirit ובאמת קצת קשה להסביר אותו. אני אנסה לחדד את ההסבר שלה - אחרי שעשית את השרשרת של ה"בתים" או "ריבועים" וסגרת לעיגול (מעין חישוק), מה שצריך להבין זה שהרוחב של העיגול יהיה בעצם העומק של המגן דוד. עכשיו אתה משחיל חרוז מולטיקט אחד מכל צד, כלומר, הם יהיו אחד מלמעלה ואחר מלמטה, ומצליב אותם בחרוז של הריבוע השנה, זאת אומרת מדלג על שני ריבועים, כך ששני הריבועים + החרוזים החדשים יצרו משולש. כך אתה עובר עד שאתה גומר ליצור 6 משולשים מ-12 הריבועים שבהיקף.

Shnozli

New member
תודה ../images/Emo24.gif

בשמות של החרוזים אני לא מתמצא כל כך... כך שאין לי מושג מה זה אומר, אבל אם יש תמונה שלהם זה עוזר לי
בכל אופן, תודה

ורדה 1

New member
לא חשוב השם של החרוז את המגן דוד הזה אפשר לעשות עם כל חרוז - גדולים, קטנים, מאורכים, קריסטלים, פלסטיק - הכל הולך!

למעלה