שלום
יש לי שאלה

רונקי

New member
שלום ../images/Emo13.gif יש לי שאלה

רכשתי לפני כמה ימים mp3 . עכשו כיוון שזה המכשיר הראשון שלי ואין לי נסיון אני פונה אליכם. בזמן השמיעה קרו 2 תקלות, אשמח אם תגידו לי אם זה תקין,מה יש לעשות ואולי בכלל צריך ללכת להחליף [ זה קרה באותו יום שקניתי! ] ? ככה:
1. פעם אחת הקשבתי ופתאום המכשיר נסגר. הדלקתי שוב הוא שוב נכבה על אותו שיר ובפעם השלישית המשיך לנגן.
2. כשהעברתי קבצים מהמחשב לנגן שמתי הרבה שירים , ובסוף כשהאזנתי בנגן הוא הראה שיש לו רק 39 ! אפה כל השאר ? יכול להיות שזה בתיקייה אחרת? מה קרה לשאר השירים?? חשבתי שאולי נגמר המקום [למרות שלא הגיוני] ובדקתי בהגדרות שאמרו שהשתמשתי רק בערך ב20% מהזיכרון ! אז איפה שאר השירים ולמה הוא לא העביר אותם ? אני אשמח לייעוץ מכם, ואם צריך ללכת להחליף. יום נפלא לכולם,
טלי

יאיר B

New member
איזה נגן קנית?

לגבי השאלה השנייה: בנגנים ג'נריים יש הגבלה של 99 שירים בתיקייה. אם שמת יותר, תהיה לך בעיה. הפתרון לזה הוא לחלק את השירים בתיקיות של לא יותר מ-99 שירים בתיקיה. אני יודע שיש גם הגבלה על מספר התיקיות, אבל אני לא יודע של כמה (עוד לא הצלחתי להגיע למספר כזה). אפשרות אחרת (אם כי קלושה הרבה יותר): הקבצים שהעברת לא נתמכים ע"י הנגן. לגבי השאלה הראשונה: לא יודע מהה סיבה לזה, אבל אם זה יחזור על עצמו, שווה לשלוח את המכשיר לשירות (יכול להיות שיש בעיה טכנית).

יתכן מאוד שצריך להמיר את הקבצים

אז תעתיקי את השירים דרך מדיה פלייר .זה קצת זמן אבל זה תמיד עובד

יתכן מאוד שצריך להמיר את הקבצים

אז תעתיקי את השירים דרך מדיה פלייר .זה קצת זמן אבל זה תמיד עובד

רונקי

New member
הנגן הוא fm - 512

אם נגיד יש הגבלה לכמות שירים בתיקיה..אז מה, לפתוח תיקיה חדשה וכל השירים ש'נעלמו' לי פשוט יופיעו שם ? או שאני צריכה לפתוח תיקיה חדשה ואז שוב לחבר למחשב ולהעלות שירים ? :-\ ~ בתיקיה הראשונה,כלומר הקיימת , יש 39 שירים,זה הגיוני בשביל 512 מגה בייט? ~

יאיר B

New member
חברי אותו למחשב ותסתכלי מה קורה.

אני מניח שתצטרכי להעביר שוב את השירים. את התיקיות את פותחת על הנגן ולא על המחשב. 39 שירים זה מעט מדי ל-512.

רונקי

New member
אוף ! ../images/Emo10.gif

עמלתי שעות על זה.. טוב לא נורא. כמה שירים יכול להיות בכל תיקיה ?

רונקי

New member
ועוד שאלה..

איפה אני פותחת עוד תיקיה ? כלומר דרך המחשב שלי ?

stardust19

New member
תשובות

1)האם הטענת את הנגן עד הסוף?האם הסוללה מלאה או סתם לקחת אחת שהיתה זרוקה אצלך בבית? 2)תנסי לייצור מס' תיקיות על הנגן-חשוב לזכור שאין לעבור את הגבול של 99 שירים בתיקיה ועדיף שיהיה בערך עד 90. ניהול נכון של תיקיות כולל תיקיו בתוך תיקיות וככה יש לך אלבום אחד עם כמה תיקיות של שירים. מס' התיקיות מתשנה מנגן לנגן ועל כן צריך לראות במדריך כמה תיקיות ניתן להכניס לנגן.

רונקי

New member
תשובות

1- כן, היא חדשה לגמרי. 2- לדעתי אצלי בנגן יש עד 39 לתיקיה. איך יוצרים תיקיה ? במחשב נכנסים ל'מחשב שלי?' - אחרי שהכנסתי את הדיסק און קי כמובן]

stardust19

New member
כן אחרי שמופיע אצלך ההתקן הנייד

את לוחצת על קליק ימני בעכבר ושמה בוחרת תיקיה חדשה

למעלה