שלום
עשיתי פריסה בשבילי נא

d a r a

New member
שלום../images/Emo13.gifעשיתי פריסה בשבילי נא

הסבריכם! תודה השאלה היא: מה הסיכוי שלי לקבל אזרחות בחצי שנה הקרובה? הפריסה: ירח חמש חרבות אס הגביעים שמונת גביעים הכוהן הגדול שישה גביעים->קלף הסיכום אם צריך עוד מידע אשמח לענות

batgalim

New member
דארה יקרה ../images/Emo140.gif

מה - ירח הסיכוי - חמש חרבות שלי - אס הגביעים לקבל אזרחות - שמונת גביעים בחצי שנה הקרובה - הכוהן הגדול שישה גביעים->קלף הסיכום נראה שאת מאד מודאגת מהאפשרות שלך לקבל אזרחות, אמנם לא נתת רקע, אך אנסה לפרש בכ"ז מכיון שהתשובה נראית די ברורה - המדינה כנראה תערים עליך קשיים, ותאלצי לעזוב את הארץ, או את האפשרות לקבל אזרחות. מתמונת הפריסה נראה שהמאבק שלך היה ארוך ומתיש, וקשה יהיה לך לקבל את הבשורה מכיון שקבלת האזרחות נתפסת אצלך כפוטנציאל להתחלה חדשה, ואת נרגשת לקראת האפשרות הזו. האם תוכלי לתת מעט רקע על מנת שאוכל לקבל תמונה ברורה יותר על מצבך?

d a r a

New member
תודה על התגובה המהירה../images/Emo39.gif

והרחבה.. עליתי ב1999, ואמורה לקבל אזרחות כהליך מדורג של חמש שנים, נותרה שנה והמרכיב על פיו בוחנים את מתן האזרחות הוא ניהול חיי משפחה ומשק בית משותף עם בעלי שהוא יהודי, מזה שנה נפרדנו ולא גרים יחד אך הוא משתף פעולה ולא מלשין עליי.. אמנם היתה הלשנה שנה שעברה וחקרו אך נפתרה.. נשארה שנה כדי לקבל אזרחות ואני כל יום חוששת שמה זה יתפוצץ לי בפנים!! אז.. הקלפים לא נותנים פתח בכל זאת?? תודה יקרה!

batgalim

New member
הי דארא ../images/Emo4.gif

לדעתי הפריסה נותנת מענה שלילי לשאלתך - לגבי החצי שנה הקרובה. כנראה שההלשנה שהיתה בשנה שעבר מזיקה והרשויות ימשיכו לחקור לגביך. אני ממליצה לך לפרוס פריסת שאלה נוספת: 1 - מה 2 - עלי 3 - לעשות 4 - על מנת לקבל אזרחות 5 - בשנה הקרובה? + קלף סיכום

d a r a

New member
תודההה והנה הפריסה החדשה..

1 - מה =קיסר 2 - עלי =שישה מטות 3 - לעשות =מלך המטבעות 4 - על מנת לקבל אזרחות =שבעה מטות 5 - בשנה הקרובה? =שמונה גביעים + קלף סיכום =מיזוג

batgalim

New member
בדיעבד...

נראה שהיית צריכה להשאר נשואה לבעלך, להראות כלפי חוץ לפחות שאת נשואה, לגור איתו יחד... להראות לסביבה, לשכנים ול"מלשנים" שאתם מצליחים להחזיק מערכת זוגית מוצלחת... לצערי, נראה לי שלמרות המאבקים תצטרכי לעזוב את הארץ, או לעזוב את הרעיון של האזרחות ולנסות לגור כאן ולהסתדר בלעדיה... מאחלת לך כל טוב.

למעלה