שלום
צריכה עזרה בעיצוב ברכה

moma 16

New member
שלום ../images/Emo13.gif צריכה עזרה בעיצוב ברכה

אני רוצה להעניק את הברכה הזו למורה שלי, סיימתי תיכון ואני רוצה לתת לה את הברכה הזו-אני ידפיס אותה על בריסטול ואני יניילן אותה.. אז רציתי עיצוב מיוחד משהו מעניין בבקשה
הנה הברכה: יש אנשים שאתה פוגש אותם, מכיר אותם ומיד מתחבר אליהם... אתה מבין שהם נקודות אור במערכת שבה אתה נמצא שהם משפיעים על הדרך בה אתה הולך בחיים, וגם אם לא תראה אותם לעיתים קרובות תמיד תישא אותם במחשבותייך... את חלק מאלה,רינוש מילים לא יספיקו על מנת לתאר את תודתי העמוקה אלייך.. הרי מדובר פה במורה מיוחדת שמשאירה אחריה היסטוריה מפוארת! אהבתי כל רגע איתך, כל שנייה ודקה עוד לא פגשתי מורה לספרות מואץ מקסימה כמוך לשוחח איתך זה לפתוח את צוהר הנשמה, את היית יותר ממורה בשבילי את היית גם חברה טובה שיודעת להקשיב, להצחיק ולתת אחלה עצות באופן תמידי. ואיך אפשר לשכוח את השיעורים איתך שהיו תמיד מעניינים ומרתקים?! החל מדיבורים על גיסתך המפורסמת,אוכל טוב ,בגדים וכלה בחילופי המתכונים הסודיים.. אצלך השיעורים הם פשוט חגיגה פה עוד צחוק ושם עוד בדיחה בכל שבוע חיכיתי לשיעור איתך יש לך לב רחב ואת בעלת אכפתיות שופעת ובכנות אכן בכל תלמיד הצלחת לגעת.. תודה על שהפכת את התקופה שלי בתיכון למיוחדת במינה אני מקדישה לך המון נשיקות וחיבוקים. זמן לא מועט עברתי איתך ותמיד אמרתי, אדם כזה מיוחד אי אפשר לשכוח... תודה על הכל! בהמון אהבה (השם אני ישאר בעילום שם-למי שתעצב לי אני ישלח את שמי במסר..
) תודה חברים

וסתם הערת מחשבים: למי שרוצה לראות את הברכה על

כל הדף. לעמוד עם העכבר באזור התמונה, להקליק עליה ולא לעזוב את העכבר ולגרור אותו (את העכבר) לשורת הכותרת של החלון (שבו מוצגת התמונה) ולהרפות מהעכבר - כך התמונה תקטן לגודל החלון. אם החלון יגדל - תגדל גם התמונה. זה טוב למצבים שתמונה שמופיעה - גדולה מאוד וצריך לגלול את המסך - כך זה מסדר אותה בהתאמה לחלון וזה נוח לצפייה. אה.... ושכחתי גם לציין - שאני מורה למחשבים וללשון - והברכה נעשתה מהנשמה (אחוות מורים)

חידשת לי../images/Emo9.gif

ואגב, הברכה יצאה ממש יפה
לא ראיתי שהכנת, רק כשהעלתי את שלי.. לילה טוב ושבוע נפלא

כן ראיתי... אני כבר שעה מנסה לטעון את התיקון

ותפוז כל הזמן מודיע שלא מקבל את הקובץ. גם שלך מהמם אני עובדת בפוטושופ אבל לא שמתי לב שזה היה בפסקה באנגלית (אני לא קוראת את המלל רק מעצבת - אז לקח לי זמן לעלות על זה) במה את מעצבת?

תיקון עוד טעות

בתקווה שזה יעלה - כבר אין לי כח לכתוב כל הודעה 100 פעמים ותפוז מוחק אותה בתקלותיו אז עוד לפני שבכלל הגבת - אני כל רגע מגלה טעות אחרת. לא שמתי לב שבההעתקה סימני הפיסוק יצאו הפוך אז הנה מתוקן

moma 16

New member
אהלן חבר'ה ../images/Emo13.gif קודם כל תודה רבה רבה לכם

על 2 העיצובים.. חח ולא ידעתי שאת מורה
הממ..אבל 2 העיצובים קצת אפרפרים בשבילי... אפשר משהו בהיר יותר בבקשה? רק אם אפשר בנות.. סורי על הדרישות..
שוב תודה

גם אני חושבת כמוך

יש לזה מראה טבעי יותר כך, אבל זה לא בשבילי... וחשוב שהיא תאהב...

moma 16

New member
הממ את יודעת מה?..אולי אני באנת אשאיר את

העיצוב הראשון.. באמת מתאים יותר.. שוב תודה רבה ענתו'ש

את זוכרת שאין בברכה ממי היא נכתבה...???

אמרת שתשלחי במסר ... כי אני מבינה שאינך רוצה לפרסם מי

moma 16

New member
כמה טוב שאת כאן..חח שלחתי לך מסר ../images/Emo30.gif ../images/Emo9.gif

למעלה