שלום ../images/Emo13.gif צריכה עזרה בעיצוב ברכה
אני רוצה להעניק את הברכה הזו למורה שלי, סיימתי תיכון ואני רוצה לתת לה את הברכה הזו-אני ידפיס אותה על בריסטול ואני יניילן אותה.. אז רציתי עיצוב מיוחד משהו מעניין בבקשה
הנה הברכה: יש אנשים שאתה פוגש אותם, מכיר אותם ומיד מתחבר אליהם... אתה מבין שהם נקודות אור במערכת שבה אתה נמצא שהם משפיעים על הדרך בה אתה הולך בחיים, וגם אם לא תראה אותם לעיתים קרובות תמיד תישא אותם במחשבותייך... את חלק מאלה,רינוש מילים לא יספיקו על מנת לתאר את תודתי העמוקה אלייך.. הרי מדובר פה במורה מיוחדת שמשאירה אחריה היסטוריה מפוארת! אהבתי כל רגע איתך, כל שנייה ודקה עוד לא פגשתי מורה לספרות מואץ מקסימה כמוך לשוחח איתך זה לפתוח את צוהר הנשמה, את היית יותר ממורה בשבילי את היית גם חברה טובה שיודעת להקשיב, להצחיק ולתת אחלה עצות באופן תמידי. ואיך אפשר לשכוח את השיעורים איתך שהיו תמיד מעניינים ומרתקים?! החל מדיבורים על גיסתך המפורסמת,אוכל טוב ,בגדים וכלה בחילופי המתכונים הסודיים.. אצלך השיעורים הם פשוט חגיגה פה עוד צחוק ושם עוד בדיחה בכל שבוע חיכיתי לשיעור איתך יש לך לב רחב ואת בעלת אכפתיות שופעת ובכנות אכן בכל תלמיד הצלחת לגעת.. תודה על שהפכת את התקופה שלי בתיכון למיוחדת במינה אני מקדישה לך המון נשיקות וחיבוקים. זמן לא מועט עברתי איתך ותמיד אמרתי, אדם כזה מיוחד אי אפשר לשכוח... תודה על הכל! בהמון אהבה (השם אני ישאר בעילום שם-למי שתעצב לי אני ישלח את שמי במסר..
) תודה חברים
אני רוצה להעניק את הברכה הזו למורה שלי, סיימתי תיכון ואני רוצה לתת לה את הברכה הזו-אני ידפיס אותה על בריסטול ואני יניילן אותה.. אז רציתי עיצוב מיוחד משהו מעניין בבקשה