שלום
צריכה

אפשר לעשות מראה של פזל גם בפוטושופ

כמו בקובץ שצירפתי. השאלה מה בדיוק את צריכה - זה מיועד רק להראות אפקט או שממש להדפיס חלקים??? אם זה המראה שהתכוונת את מוזמנת לשים תמונה ואשמח לבצע... וגם אם זה מראה של חלקים אשמח לנסות לעשות לך

אני מכירה שתי דרכים

1. יש action שעושה את זה ואפילו ניתן לבחור במספר החלקים 2. פשוט לשים ציור של פזל מעל השכבה של התמונה. אם החלקים של הפזל לא שקופים אז למחוק אותם ואת קווי המתאר של הפזל להדגיש בהבלטה. אם רוצים להוציא חלק כמו שעשיתי אז פשוט לסמן חלק כשאת בשכבה של הפזל, לעבור לשכבה של התמונה, לחתוך להדביק בשכבה חדשה, להבליט, להעביר לשכבה העליונה ביותר. למי שעובד בפוטושופ זה צריך להיות די פשוט - אני מקווה ... בכל אופן אם יש עוד שאלות אשמח

את החלק השני אני מכירה../images/Emo9.gif

הבעיה היא שלא מצאתי בשום מקום - תמונה שלא פאזל (אם יש לך אני אשמח
)

יש ב- preset של הפוטושופ

בספרייה של הפוטושופ בד"כ: abobe, abobe photoshop cs3 (תלוי בגרסה שיש לכם) בספריית Preset ואחר כך בספריית texture יש קובץ שנקרא puzzle.psd זה קובץ בעל חלקים ממש קטנים אז אם רוצים חלקים גדולים פורסים על השכבה של התמונה ומוחקים חלק מהחלקים שבקצוות כדי שייראה כאילו הם סיומות ולא כאילו נחתך באמצע. מקווה שהסברתי מספיק ברור

אם זה לא קשה.. תוכלי בבקשה

להדביק את הפאזל על דף לבן בגודל A4
כי אני פחות משתמשת עם הפוטושופ, יותר עם הפיינטשופ

../images/Emo208.gif

מחפשת עדין תוכנה מזה אשמח עם מישהו יעזור לי
לא יכולה לעלות את תמונות לכאן הבן זוג לא מרשה לי ..ובגלל שזו הפתעה בשבילו לא בא לי לריב איתו במקרה שהוא יראה את זה

למעלה