שלום
, שאלה לגבי הפרק הראשון..

k a b o o k

New member
שלום../images/Emo13.gif, שאלה לגבי הפרק הראשון..

צפיתי בעונה הראשונה בכל הפרקים, עד לסיומה. כמו שכולכם יודעים, "טלעד" יצאו להפסקה ארוכה מאוד עם הסידרה, ולא ממש ראיתי את הפרומואים בטלוויזיה שהיא חוזרת, ולצערי פיספסתי את הפרק הראשון
שצפיתי בפרק השני, לא כל כך הבנתי מה הקטע של אימא של סידני, למה היא כלואה, מי זה הקירח החדש, מה הם עכשיו מחפשים, מה זה: "הברית החדשה", למה ידיד של סידני מואשם בשימוש בסמים.. אני אשמח אם מיש'ו יוכל לספר לי מה היה בפרק ראשון, ולהסביר לי קצת, כי נוכחתי לדעת שאם אני מפסיד ת'פרק הראשון קצת בעיה להבין
תודה לכל העוזרים

aliasBOY

New member
טוב, אז ככה.:

ארינה לא כלואה, היא הסגירה את עצמה לסיאייאיי. הברית החדשה (תנ"ך) - אני לא בדיוק זוכר מזה חח אבל זה ספר עם מידע חשוב לסיאייאיי.... הקירח!? אולי קנדל? סגן של הבסיס מבצעים... וויל (ידיד של סיד) הזריק לעצמו הרואין כדי להגיד שכל מה שהוא כתב על SD6 היה תחת השפעת סמים והוא המציא את זה... (כדי שלא יהרגו אותו) זהו, מקווה שעזרתי....

dress n glasses

New member
הצעת ייעול

הנה לך קישורים להודעות של מור מנהלת הפורום לתקציר שני הפרקים הראשונים לעונה - אני מניחה שזה ייתן לך את כל התמונה. אגב, קנדל (הקירח) אכן תפקידו בכוח לא ברור אבל בגדול עכשיו הוא הבוס של סידני וווהן בCIA . אם אתה זוכר אז בעונה הקודמת היה לו ג'וב בארגון אחר - של הבולשת הפדרלית אם אינני טועה (לא בקיאה בכל שמות הארגונים בארה"ב)ומשם הכרנו אותו בפרקים שעצרו את סידני בגלל הנבואה של רמבלדי שלפיה היא THE ONE ולתקצירים: פרק ראשון פרק שני

למעלה