שלום.

Ophel McNeil

New member
שלום. ../images/Emo13.gif../images/Emo117.gif

טוב, אי אפשר להגיד שאני חדשה, מכמה מסיבות - א. אני לא חדשה. ב. כבר כתבתי פה פעם. ג. אני מכירה כולה שני שירים של דה קולינג. ד. אין לי מחשב. ובכל זאת, הרשתי לעצמי לכתוב הודעה זאת בכדי להכריז קבל עם ועדה (???) - אני מאוהבת באלכס מדה קולינג.
קודם כל, כי הוא הומו (ניצן, שוש!), דבר שני, כי הוא בישי בלונדיני ומדהים, ודבר שלישי - כי יש לו שיער יותר מושלם מלאיתמר, ותאמינו לי שזה לא הולך ברגל (אפילו אחרי התספורת). |סוגדת| אני לא בטוחה לגבי האכויות הקוליות שלו (האם חמוד זה עלבון או מחמאה?
), אבל הבן אדם הומסקוסאל משובח מהזן הנדיר של יפה תואר, בלונדיני (גם אם לא טבעי), ותסרוקת שיש לסגוד לה ולהעריץ אותה. כן, אני שיטחית, אני יודעת. אבל אני גם נותנת היטים, אז למי אכפת?

Charmed 4ever.

New member
יורי!!!!../images/Emo13.gif ../images/Emo54.gif

מיי פרשס! |בילבו בגינס| אוקיי... אין לי בעייה שאת תגידי שאלכס הומו... לא כי הוא באמת אלא בגלל שבשבילך זו סיבה טובה לאהוב אותו... חוצמזה כל מה שאמרת נכון...
ומתי כבר יהיה לך מחשב?! |מתגעגעת| וכן... לאלכס יש שיער הרבה יותר יפה מלאיתמר (נו אפנס האני...
) אבל רק בגלל השיער שאיתמר מנסה לגדל הכרתי את הלהקה... כך ש...

Adrienne

New member
קוש קוש!../images/Emo168.gif

חתיכת קורעת... ואני מצטער אבל תחכו בעוד כמה חודשים ונראה למי יש שיער יותר יפה! (נכון זה גורם לכם לרצות לראותי???
) רגע רגע רגע זה אומר שאת נשארת פה? חוץ מזה... שברגע שתקבלי מחשב מה הדבר הראשון שתורידי? את קמינו! ועוד 5 שירים אחרים שלא נמצאים שם...

Drorrrrrr

New member
גררר איתמר! להוריד? ../images/Emo60.gif

אני אוריד לך את המכנסיים! לא מורידה דיסק שלהם! אלא הולכת כמו ילדה גדולה לטווארקורדס/צליל או כל חנות של דיסקים מקוריים ועושה טובה לעצמך

למעלה