שלום אפשר להצטרף
J jack is the best1 New member 16/11/03 #5 ../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif חחחח ../images/Emo66.gif אז אני מצטרפת. ויש לי שאלה, כולם פה היו בהופעות של הלהקה
../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif חחחח ../images/Emo66.gif אז אני מצטרפת. ויש לי שאלה, כולם פה היו בהופעות של הלהקה
ל לחם טרייה New member 17/11/03 #7 אני לא...../images/Emo10.gif ככה זה כשיש הורים פולנים וגרים בחור ואף אחד לא חושב על לצאת מהחור הזה...ומי שחושב הוא בעל הורים פולנים...
אני לא...../images/Emo10.gif ככה זה כשיש הורים פולנים וגרים בחור ואף אחד לא חושב על לצאת מהחור הזה...ומי שחושב הוא בעל הורים פולנים...
T TaKe Me DuDi New member 17/11/03 #8 גם אני עוד לא הייתי בהופעה ../images/Emo7.gif ואין לי הורים פולניים....חחח
J jack is the best1 New member 18/11/03 #11 ../images/Emo66.gif לי יש הורים פולניים, אני לא גרה בחור, ואני גם לא יוצאת ממנו. יש אנשים עם מצב יותר גרוע.
../images/Emo66.gif לי יש הורים פולניים, אני לא גרה בחור, ואני גם לא יוצאת ממנו. יש אנשים עם מצב יותר גרוע.
N NOAL GORILAZMAN New member 17/11/03 #9 גם אני לא אבל נאי רוצה מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif