שלום

Dewberry

New member
שלום../images/Emo13.gif

רציתי לדעת אם אפשר לקבל המלצות למתקשרים ידועים וטובים כדי לקבל ייעוץ בתחומים שונים בחיים. תודה רבה

Dewberry

New member
תנו לי לתקן את השאלה

יש כאן מתקשרים בפורום שעושים פגישות ייעוץ?

cookimonster

New member
יש לי המלצה חמה בישבילך :)

יש מישהי שלא מהפורום הזה כמה שידוע לי, היא מעולה, אם תרצה אשלח לך את הפרטים במסר פרטי

יש לי המלצה לוהטת עבורך

התחברי לאינטואיציה האישית שלך ומצאי את התשובות, בטחי בהן ויובילוך היטב. כשהולכים למתקשרים שונים, אין זה אומר שקיצרנו דרך כלשהי, יש והדרך מתעקלת ומתארכת דרכם...ויצא שכרנו בהפסדנו בהצלחה

האם יש לך ספק

שקיים אפילו יצור אחד על פני הפלנטה שאינו מתקשר בצורה זו או אחרת? שלא לדבר על דומם שהתקשור שלו הרבה יותר איטי ותנועתו נעלמת מעין רגילה אז מי ילך ללמוד אצל מי

cookimonster

New member
אני לא מתכוונת לתיקשור עבור עצמי....

אלא לתקשר לאנשים מסביבי.... לדוגמה....

ברגע שאדם מתחבר אל עצמו

ואל הדרכתו האישית/אינטואיציה, הוא מועיל לסובבים בהרבה תחומים בלי כל קשר לתקשור שיבוא ויתבטא מעצמו מעצם החיבור

cookimonster

New member
ואיך מתחברים?

הלא צריך ללמוד איך? בעיקר אם בגיל צעיר היית מחובר כולך ונותקת? הלא צריך ללמוד איך להחזיר? ואף להפוך את זה למודע יותר? ואיך מפרידים בין קול האגו לקול הדרכה, לדוגמה: אני רוצה נגיד ללכת לאנשהו וההרגשה שלי אומרת לא ללכת איך אדע אם זה ההדרכה הפנימית או הפחד (האגו)?

כאילו

"אני רוצה נגיד ללכת לאנשהו וההרגשה שלי אומרת לא ללכת איך אדע אם זה ההדרכה הפנימית או הפחד (האגו)? " כאילו תקשור ימנע ממך קונפליקט שכזה? כיצד יעשה זאת למשל? אולי בכך שתוכלי להסיר מעצמך אחריות ולומר תיקשרתי ואמרו לי ללכת/לא ללכת והם אשמים לזה התכוונת?

cookimonster

New member
לא בדיוק

זאת לא הייתה דוגמה כל כך טובה, נגיד יש הצעה עיסקית על השולחן ועלי להחליט אם אני לוקחת או לא או בחירת מוסד לימודים.... וכו'

ולגבי יכולות התקשור

מסכימה עם דוד כל אחד נולד עם זה ויש לו את זה כל אחד בזמנו שלו מתחבר

למעלה