שלום

B a r r B e e

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני רוצה להכין פשטידה לארוחה מפסקת [כן אני כבר חושבת על יום כיפור...] אבל אני מכינה גם בשרים אז... יש פשטידה פרווה?

צר לי יוכי ..

אבל נאלצתי למחוק את התמונה ששמת פה .. אסור להעלות לפורום עמוד סרוק של ספר בישול .. עניין של זכויות יוצרים

יוכי68

New member
מתכון לפשטידת קישואים

פשטידת קישואים של קובי בר 5 קישואים מגוררים גס וסחוטים היטב 3 בצלים גדולים קצוצים 1 וחצי כוסות קמח תופח 3/4 כוס מים 3/4 כוס שמן 3 ביצים 1 כף א. מרק בטעם עוף מלח ופלפל לפי הטעם מרגרינה לשימון התבנית תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ לחמם תנור לחום בינוני לסחוט היטב את הקישואים ולשים בקערה להוסיף בצלים, קמח, מים, שמן, ביצים וא. מרק...לבחוש לתערובת אחידה. לתבל במלח ובפלפל לשמן את התבנית ולצקת את הבלילה לאפות 50 דקות או עד שהפשטידה תתייצב. לצנן לפני החיתוך.

B a r r B e e

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

אפשר להחליף את הקישואים במשהו אחר? ואם כן אז מה יתאים?

את יכולה לעשות את הפשטידה כפשטידת בצל

פשוט לשים עוד בצלים במקום הקישואים. כמובן גם כרובית. אמממ מה עוד" תפו"א אבל לזה יש כמה טיפים כך שעדיף לך ללכת מלכתחילה על קוגל תפו"א. אם תרצי בשמחה אביא לך.

loligos

New member
תודה על המתכון

חיפשתי פשטידה חדשה...הכנתי אותה והיה מאוד מגרה לא לאכול...מחכים לחג...

יוכי68

New member
פשטידת תפו"א על הגז (מחאמר)

מתכון לפשטידת תפו"א על הגז/יוכי 5 תפו"א בינוניים + גזר - לבשל במים עד להתרככות הירקות המקולפים - לסנן ולמעוך. להוסיף כמה גבעולי פטרוזיליה קצוצים להוסיף 1/2 כפית מלח, מעט כורכום, מעט פלפל שחור, כף שטוחה מרק עוף להוסיף 7 ביצים בינוניות / 6 גדולות לערבב היטב. בסיר שטוח לשים נייר אפייה שקוטרו כקוטר הסיר (מעין תחתית) - למנוע חריכת הפשטידה להוסיף מעט שמן לחמם - ולשפוך פנימה את התערובת. לבשל על להבה גבוהה כדקה ולאחר מכן להעביר ללהבה נמוכה וקטנה ולכסות - יש להמתין עד שהפשטידה תתקשה גם בחלקה העליון. לאחר כחצי שעה לפחות יש להפוך את הפשטידה בעזרת צלחת גדולה או מכסה ושוב להחזירה לסיר למס' דקות נוספות לטיגון החלק התחתון. הפיכת הפשטידה לא תמיד משימה קלה, למי שטרם התנסה מומלץ להכניס את הסיר לתנור לאפיית החלק העליון מבלי להפוך את הפשטידה. בהצלחה... ממש טעים...

יפית מן

New member
פשטידת הקישואים מעולה,מקוה לעשות גם..

את פשטידת המאחמר.אני אוהבת,וחסידה של פשטידות אשלך לילדי השלוחים....בכל הארץ

למעלה