שלום

Ultra marine

New member
שלום ../images/Emo13.gif

חדשה כאן.. במקרה הגעתי אל הפורום הזה. סתם סקרן אותי מה זה "הסוד" ומה "מטרת" הפורום.. טיילתי קצת בין הודעות וקצת בטאגליינס אבל לא כ"כ ידעתי איפה למקד את עצמי. כל הנושא נראה לי מעניין. ממה שאני מבינה שורש העניין הוא מחשבות חיוביות שמביאות עתיד חיובי / כמו שרצינו. וזה כבר נשמע טוב. קראתי את האדם מחפש משמעות של פרנקל (בעצם אני ב- 10 עמודים האחרונים
) עברתי את הפורום של לנדמרק שאני לא יודעת אם זה קשור, אבל ברמה העקרונית של מה שאני קוראת פה זה לפחות איכשהו קשור. כשאני מנסה לסכם את הפורום של לנדמרק במשפט מה שיוצא זה "אל תתקעו בעבר, תאמינו בעצמכם וההזדמנות להצלחה תגיע" אשמח לדעת איזה חומר קריאה אתם ממליצים.

Purple Mushroom

New member
שלום , וברוכה הבאה לפורום ../images/Emo9.gif .

או , מנהלת בפורום של וואלה שכותבת בפורום בתפוז
זה כבר טוב :0). אני לא יכול להמליץ על ספרים שלא קראתי . ומה שכתבת לא מוכר לי , כאילו לא קראתי ולא חוויתי . כנראה שאין סוף לעולמות הרוחניים שיכולים לחוות ולהגיע . ואין סוף להתנסויות . מחומר קריאה שקראתי במשך השנים , שקשור לרוחניות ולפילוסופיה שקראתי , ואני יכול ורוצה להמליץ גם כעת זה , רק 2 ספרי זן : "זן ואמנות אחזקת האופנוע" ( אבל נראה לי עכשיו לא קשור לפורום ). ו"זן והמחשב" .

ספרים

אהלן וברוכה הבאה לפורום
לגבי ספרים יש המון ספרים שקשורים בדרך זו או אחרת לתחום... שני ספרים שמאוד אהבתי זה "כששומעים סיפור זה אחרת" ו-"מי שטעם יין הונגרי" של צבי איל (השני בשיתוף עם סופר אחר שלא זוכר את שמו). "עצמת הרכות" הוא ספר טוב מאוד, "היפנוזה עצמית" ספר חביב, אני קורא עכשיו את הספר "לאלף את השדון", וברשימה שלי גם "כוחו של התת מודע" שמדובר עליו פה בפורום, ויש את הספר "חשוב והתעשר" שהוא ספר חשוב. יש ספר של הזוג רטר "תקשורת עם התת מודע" שמלמד עקרונות של NLP שגם אותו אני רוצה לקרוא, יש כאמור עוד רבים וטובים, זה קצת עניין של ניסוי וטעיה עד שמוצאים את הספרים שבאמת מדברים אלייך. בהצלחה ותשתפי אם מצאת משהו טוב...

המטרה שלנו כאן

היא לעשות את העולם טוב יותר אם באמת הינך רוצה לדעת אשמח אם תצטרפי אלינו!

למעלה