שלום!

ל i ל ה

New member
שלום! ../images/Emo13.gif

שמעתי שרדיוהד הם להקה מצויינת, ומכיון שעד עכשיו לא ממש הכרתי או התנסיתי בשירים שלהם חשבתי קצת להכיר אותם. קודם כל חשבתי לקנות דיסק כל שהוא שלהם. ורציתי שתמליצו לי על הדיסק הכי טוב שלהם לדעתכם. שמעתי ש- OK Computer אחד הטובים שלהם, זה נכון? שווה לקנות? אשמח לעצות שלכם, תודה, ולילה טוב

InnocenceLost

New member
אהלן :)

אני אישית התחלתי עם Ok comp אז אני בהחלט ממליצה לך האזנה נעימה :)

o pie

New member
עדיף לך להתחיל עם In Rainbows

כי את יכולה להוריד אותו בחינם ובאופן חוקי מהאתר. והוא מדהים, פחות מורכב מבחינה מוזיקלית מ- OK Computer, אבל לדעתי מדהים לא פחות. http://www.inrainbows.com/

Cherub Rock

New member
In Rainbows ממש לא נראה לי אלבום להתחיל איתו

הכי טוב להתחיל מאוקי קומפיוטר, או אולי דה בנדס לדעתי

ענברי9

New member
אני אישית

חושבת שכדאי להתחיל עם דה בנדס ואז להתקדם בסדר עולה על כל הדיסקוגרפיה.. ככה לומדים גם להכיר את ההתפתחות שהם עברו בצורה אמיתית

ל i ל ה

New member
לגבי In Rainbows

כשהורדתי באימיול כמה שירים בודדים שלהם (כדי לראות מה הסגנון) הורדתי גם את הדיסק, והופתעתי לגלות שהוא הורד ממש מהר אז התחלית לשמוע אותו, והוא באמת נשמע דיסק מקסים... אבל זה לא הדיסק הראשון שיצא להם?. (החדש ביותר? ).

Girl Of Sun

New member
היי../images/Emo13.gif

לדעתי בהחלט כדאי לך להתחיל עם OK Computer שאיתו גם אני התחלתי, עד לפני חודש לא ממש הכרתי את רדיוהד וגם אחרי ששמעתי את OK לקח לי קצת זמן להתרגל אליהם, אז לקח לי קצת זמן אבל עכשיו אני לא יכולה להפסיק לשמוע... האמת שגם הייתי ממליצה על פאבלו האני למרות שמגדרים אותו כאלבום פחות טוב של רדיוהד אני ממש אהבתי אותו

golanaor

New member
ממש לא להתחיל עם OKC..

תתחילי עם The Bends שהוא דיסק פשוט מקסים, פחות אלקטורני מOKC , רדיוהד בשיאם. את תתאהבי בדיסק הזה מהר מאוד. לאחר מכן תוכלי לעבור לOKC . אני אישית התחלתי עם OKC ולא התלהבתי בכלל, לאחר מכן רכשתי את the bends ופשוט לא יכולתי להפסיק לשמוע, הדיסק הזה הוציא ממני את כל הרגשות. אחרי זה כשעברתי לOKC התחלתי להבין עד כמה הוא גאוני, ואני עדיין לא מפסיק לשמוע אותו וכל פעם מתעמק במשהו אחר בדיסק.

למעלה