שלום!

LightbuIb sun

New member
מעולה, נשמע ממש טוב

המצילה הגדולה יותר (מצטער שאין לי מושג איך קוראים לה) גורמת רעש מעצבן בהקלטה, אבל אני בטוח שזה נשמע רגיל שמה. יפה מאוד:) אני מנגן קצת בלאקפילד בגיטרה :) יש לך להקה לנגן איתה או שככה אתה עם הרמקולים כל היום ?:) מוזמן להשאר כמובן

skelor

New member
תודה!

שמה ל המצילה הגדולה היא "ride".. (רייד). וכן, שומעים את שם כרגיל פשוט בהקלטה זה נשמע רע :\ אממ לא ממש להקה, אני ניגנתי בעבר עם כמה חברים אבל עכשיו כבר לאיוצא - צבא וכאלה |: תודה
.

Benn Is Kane

New member
נחמד מאוד ../images/Emo13.gif.

בלהקה שלני אנחנו לאמנגניםבלאקפילד, אבל לפעמים בג'אם שלפני החזרה עצמה (שבה אנחנו מנגנים מוזיקה מקורית), אנחנו עושים קצת קטעים של PTREE.

skelor

New member
תודה.. ו

עכשיו שמעתי כמה שירים של פורפיופיין טרי - לא רע
.. חחח סתם, זה אחלה.. איזה סוג היית מגדיר את פורקיופיין? פוגרסיב?

Benn Is Kane

New member
קשה להגדיר אותם.

מצד אחד הם פרוגרסיב רוק, מצד אחד הם ממש לא. כמו שסטיבן אמר, מה ש"פרוגרסיב" בלהקה, זה בעיקר ההפקה של המוזיקה, שהיא מאוד פרוגרסיבית. אבל יש ללהקה גם הרבה שירים פשוטים.

skelor

New member
אממ, אז

תביא שם של להקה אחרת (תנסה שיהיה מוכרת P-:) שדומה בסגנון של לפורקיופיין..

skelor

New member
אז זה פשוט מאלץ אותי

לשמוע אותם ולדעת מה סוג המוזיקה שלכם ומה הם שווים בכלל
.

Ma†an

New member
אם התרשמת מבלאקפילד...

אני תוהה מה תחשוב אחרי שתשמע את הדיסקוגרפיה המאוד-רחבה של פורקיופיין לטעמי אין יותר פרוגרסיב ממה שסטיבן וברביירי עושים וכפי שראית בשרשור הנ"ל אני אמליץ לך על In Absentia בתור התחלה

skelor

New member
אז ככה:

אהבתי מאוד את המוזיקה. שמעתי את Up the Downstair וגם את In Absentia - אהבתי גם וגם:] הסאונד מצויין וגם העיבודים. לא רעים כלל וכלל
.

למעלה