שלום

betybety

New member
שלום../images/Emo13.gif

אני חדשה... אני גם רואה משמורת, סדרה נחמדה אומנם לא מהטובות שראיתי אבל לא רעה בכלל... סתם בא לי לדעת מה אתם חושבים על המשחק של השחקנים אז הנה רשימת השמות תרשמו מה שאתם חושבים... בת שבע, 30+ - (הילה פלדמן)- אודי, 20+ (יונתן ברק)- תמר, 16+ - (דניאלה קרטס)- אהר'לה, 55+ - (נתן דטנר) - פאני, 50+ (אורלי זילברשץ) - נירה, 40+ -(שרית וינו אלעד)- הניה, (מרים זוהר) אמו של אהר'לה- אילן, 30+ (גורי אלפי) - שירן, 35+ (ענת ברזילי)- מיקה, 30+ - (מיכל ינאי) - דוראל, 27+ - (מיכל לוי)- צ'רלס – (עודד מנשה) - ים, 17 +, (יונתן מגון)- רזיאל – (יואב הייט) - טוהר רוזנטל,18+ (רום ברנע),-

betybety

New member
דעתי

דבר ראשון אני מוכרה להגיד לעירית כל הכבוד על כך שלא לקחה רק שחר\קנים מוכרים אלה גם נתנה הזדנות לחדשים ולא טעתה בבחירה שלה.. בת שבע, 30+ - (הילה פלדמן)- שחקנית מועלה, אומנם הדמות לא תואמת למציאות אבל היא משחקת אותה בצורה הטובה ביותר אודי, 20+ (יונתן ברק)- שחקן טוב מאוד תמר, 16+ - (דניאלה קרטס)- שחקנית צעירה ומוכשרת.. ככל שהיא תגדל המשחק שלה ישתפר.. אהר'לה, 55+ - (נתן דטנר) - שחקן מצויין פאני, 50+ (אורלי זילברשץ) - נירה, 40+ -(שרית וינו אלעד)- הניה, (מרים זוהר) אמו של אהר'לה- שחקנית לא רעה בכלל אבל אני לא אוהבת את הדמות שלה זה לא מתאים לה.. אילן, 30+ (גורי אלפי) - שחקן טוב שירן, 35+ (ענת ברזילי)- כנ''ל מיקה, 30+ - (מיכל ינאי) - שחקנעת מעולה דוראל, 27+ - (מיכל לוי)- אני לא ממש זוכרת אותה משום מה.. צ'רלס – (עודד מנשה) - לעודד מתאים להיות שחקן קומי יותר מאשר שחקן בסדרת דרמה אבל הוא עושה את התפקיד בצורה טובה ים, 17 +, (יונתן מגון)- שחקן טוב מאוד משחק בצורה אמיתית רזיאל – (יואב הייט) - לא זוכרת גם אותו.. טוהר רוזנטל,18+ (רום ברנע),- אח של עומר ברנע? דומה לו גם במראה וגם בצורת משחק. אז כמו שאתם רואים אין לי ממש דברים לא טובים להגיד.. אני חושבת שבכללי בחרו שחקנים טובים. שבוע טוב=]

ברוכה הבאה תהני שבוע ולילה טוב לך עונה

בת שבע, 30+ - (הילה פלדמן)-מעולה יציאות טובות אודי, 20+ (יונתן ברק)-נחמד בסטאנד-אפ לא אהבתי אותו תמר, 16+ - (דניאלה קרטס)-מעולה יציאות טובות אהר'לה, 55+ - (נתן דטנר) -שחקן מצוייו פאני, 50+ (אורלי זילברשץ) -שחקנית טובה אבל במשמורת לא אהבתי אותה נירה, 40+ -(שרית וינו אלעד)-מעולה הניה, (מרים זוהר) אמו של אהר'לה-מעולה יציאות טובות אילן, 30+ (גורי אלפי) -מעדיפה אותו בסטאנד-אפ שירן, 35+ (ענת ברזילי)- גרועה מיקה, 30+ - (מיכל ינאי) -גרועה מאוד להעיף אותה מהסידרה ובכלל שונאת אותה דוראל, 27+ - (מיכל לוי)-)- אין דעה צ'רלס – (עודד מנשה) -לא זוכרת אותו שם ים, 17 +, (יונתן מגון)- אין דעה רזיאל – (יואב הייט) -טוב טוהר רוזנטל,18+ (רום ברנע),- ) -לא זוכרת

הייי

ברוכה הבאה אני לא אפרט לך פה כי יש לי עבודה בסציולוגיה וממש אין לי כוח לענות חוץ מאחד: אילן, 30+ (גורי אלפי) - מעולה

כולם לדעתי שחקנים מעולים! לא רואה אחד שיש

לו פיקשושים... יש דמויות מעצבנות יותר ומעצבנות פחות אבל זה לא קשור למשחק של השחקנים.. זה דמויות..

אושRתי

New member
|נכון| מסכימה עם מה שאמרת

כולם טובים אחד, אחד. ויש גם דמויות מעצבנות ופחות מעצבנות וזה מה שהופך את הסדרה למעניינת..

oriti7

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

השתלבות נעימה ושתהני פה. ובקשר לשחקנים לדעתי כולם טובים אבל בפירוט- בת שבע, 30+ - (הילה פלדמן)-שחקנית טובהומצחיקה והיא ממש הכוכבת לא?? אודי, 20+ (יונתן ברק)-הוא טוב גם בסטנד אפ וגם במשחק כמו גורי אלפי תמר, 16+ - (דניאלה קרטס)-היא טובה אהר'לה, 55+ - (נתן דטנר) -מצויין פאני, 50+ (אורלי זילברשץ) -שחקנית טובה נירה, 40+ -(שרית וינו אלעד)-גם הניה, (מרים זוהר) אמו של אהר'לה-שחקנית מצויינת אילן, 30+ (גורי אלפי) -שחקן טוב שירן, 35+ (ענת ברזילי)-גם שחקנית טובה מיקה, 30+ - (מיכל ינאי) -אין על מיכל ינאי חחחחחח דוראל, 27+ - (מיכל לוי)-היא טובה ראיתי אותה בפיק אפ והיא ממש חמודה שם וגם במשמורת. צ'רלס – (עודד מנשה) -גם על עודד מנשה אין חחחח ים, 17 +, (יונתן מגון)-הוא היה בפסטיגל או בדברים לערוץ הילדים לא?. כי הוא ממש מוכר לי והוא שחקן טוב רזיאל – (יואב הייט) -הוא שחקן טוב יוראיתי אותו בכמה סדרות והוא מוכר לי ולכן אני יודעת שהוא שחקן טוב. טוהר רוזנטל,18+ (רום ברנע),-הוא שחקן טוב לתפקיד שלו בסדרה.

למעלה