שלום

שלום ../images/Emo13.gif

מזל טוב על הפורום החדש
מישהו יודע מהיכן קונים (או אולי נכון לומר "מי היצרן" ?) את החולצות שלובשת מיקי חיימוביץ ?
קניתי בברצלונה לפני שנה חולצת משי שחורה ומבריקה מעט עם לייקה עדינה וכפתורים מקדימה (חצי גובה) שמאד מחמיאה לי (לחזה שלי
) ואני רואה את מיקי לובשת חולצות מאד דומות.... ואני רוצה גם
בסיס T שירט כמו, אבל מחוייטת בעצם, עם כפתורים ושרוולים קצרים "מתנפחים" מעט והן נראות עליה נפלא. ואולי בניסוח אחר.... באיזה מבתי האופנה בארץ אפשר למצוא חולצות כמו שהיא לובשת ? אם מישו יכול לעזור אני מאד אשמח, בברכת שנה טובה, אביטל.

היי אביטל

שאלה קשה! אני בטוחה שמדובר בכמה חברות ולא חברה אחת, אבל אנסה לבדוק ולעדכן אותך. אגב מסקרנות, מהי סוג העבודה שלך שדורשת לבוש אלגנטי שכזה?

../images/Emo13.gif תודה על החיפוש עבורי....

ולא מדובר בלבוש לעבודה דווקא, פשוט חולצות מקסימות שיושבות יפה אפילו לערב ליציאה.
אם הייתי עו"ד או רופאה זה היה משנה ? סתם, סתם, פשוט נדלקתי על החולצות שלה והן מגיעות בכל מיני צבעים אבל תמיד באותו הסגנון" מכופתר באיזור החזה אבל עדיין צמוד, שרוולים קצרים ונוטים להיות מכווצים מעט ולפעמים יש עליה גם ווסט צמוד. ....
ואני גם מידה D אז זה היה הדבר הכי מכופתר ואלגנטי שיכול לשבת על מישה שכזו יפה.......
יצא לך לראות אותה בחדשות בבגדים אלו ? אשמח לשמוע ממך, יומקסים
אביטל.

koshka81

New member
יש לי גם הרבה חולצות כאלה

בעיקר מקסטרו וזארה וגם קצת מחו"ל אבל ברוב חנויות הרשתות הגדולות יש את החולצות האלו בהצלחה!!!

נראה אם..

אקבל תשובה ואו התייחסות מערוץ 10, אני ממש בספק אז לא לתלות יותר מדי תקוות האמת היא שיש קשר בין עיסוק ללבוש לא? למשל לעורכי דין יש קודי לבוש מאוד ברורים. ואם זה מנחם אותך....גם לי יש את הבעיה[?] עם החזה, אומנם לא D אבל C האמת היא שאני לא גרה בארץ אבל כשאגיע מבטיחה להציץ...

האמת שזו לא ממש בעיה...

פשוט החולצות האלו סקסיות בטירוף ! לא יודעת אם את באירופה או לא... החולצה השחורה שדברתי עליה קניתי אותה ב H&M (זכרתי נכון ?) בברצלונה. חולצה מהממת ורק ב -50 ש"ח. אני אהיה מאושרת אם תצליחי לדלות מידע מערוץ 10. העלתי הודעה גם בפורום שלהם בנענע אבל אף אחד לא הגיב לי
, אפילו לא מנהלת הפורום.
אפילו אם לא תרצי אני תולה בך את תקוותיי, בברכת שנה טובה, אביטל.

למעלה