והנה המתכון שלי- כריכי חצילים בגבינה/בשר
לחתוך חצילים כמו לכריך, וכאן יש שתי אפשרויות - חלבית ובשרית האפשרות החלבית: לחתוך לפרוסות גבינת חמד ולהכניס לתוך "כריך" החציל. לטבול בביצה ולאחר מכן בקמח (אפשר גם הפוך קמח +ביצה) לטגן משני הצדדים. לפרוס על תבנית פיירקס להכין רוטב מרסק עבניות+ מים ותבלינים לשופןך מעל החצילים ולהכניס לתנור. אפשר לפזר מעל קצת פרמזן. האפשרות הבשרית, במקום גבינה , למלא בקציצות מבשר טחון, להכניס לתנור עם אותו רוטב ללא הגינה. בתאבון