שלום

1sapir2bar3

New member
שלום ../images/Emo13.gif

מה נשמע? מבקשת בשביל חברה, כן אני קצת נעלמתי. אני הייתי עוזרת לה אבל ... הפוטושופ מת לי !
המלצתי לה לבוא לפה אולי תוכלו לעזור לה . לעצב שער ל אלבום עם המילים : 1. מזל טוב ! ולמטה 50. 2. 50 במרכז , ובצדדים אפשר להוסיף בלונים או משהו אבל לא ילדותי... תודה !

1sapir2bar3

New member
מהמם! מוכשרת!

[היי, אני כותבת מהמשתמש של ספיר] זה ממש יפה אהבתי מאוד! אם יש עוד הצעות אשמח , עם הכיתוב הזה ... תודה רבה !

1sapir2bar3

New member
ואם אפשר להוסיף את השם : משה

ושאלה טכנית : 1. בוורד, אם לקחתי מסגרת [לעציוב דיגיטלי] ואני רוצה להכניס תמונה,שמתי אבל זה מסתיר את הפרח. זה לא עובד אחורה או קדימה [בלחיצה על לחצן ימני] . 2. איך אפשר לקבץ את כל הפריטים בוורד לתמונה אחת ? תודה תודה !

מסמנים את כולם

לגבי המסגרת כנראה שהיא לא "חלולה" ולכן לא רואים את הפרח מתחת וצריך לשים אותו מעל בלי שיעלה על המסגרת עצמה. את יכולה גם לקבוע שהחלק הפנימי של המסגרת יהיה שקוף: לחיצה כפולה על התמונה - "צבע מחדש" "קבע צבע שקוף" ולסמן את הפנים של המסגרת. אני בגירסת 2007 - לא זוכרת בגירסה אחרת... אז מקווה שיש לך הגירסה שלי - או שתסתדרי בחיפוש ההוראות - זה היה קיים גם בגירסה הקודמת. קיבוץ: איך? זה תלוי בגירסה. ב- 2003 זה מתוך סרגל הכלים של הציור (לא עובדת בגירסה הזאת אז זה על סמך זכרון) וב- 2007 זה מתוך "בית" בקצה סרגל הכלים יש חץ לבחור באופצייה בחר אובייקטים ומסמנים את כל ה"ציורים" (רואים שכולם מקווקווים) לחצן ימני של העכבר על אחד הציורים - לבחור ב- "קיבוץ" - לבחור ב- "קבץ" ולגבי העיצוב לא הבנתי איפה להוסיף את השם... זה מזל טוב ל- משה או מ- משה... איפה רוצה להוסיף??

1sapir2bar3

New member
תודה רבה !

לצערי לא מצאתי "צבע מחדש" ולא "קבץ" [זה מוצא אבל לא ניתן ללחוץ] בקשר לשם זה למשה .

1sapir2bar3

New member
מדהים מדהים מדהים!

מקצועית מאוד , תודה רבה! אם אצטרך עוד עזרה אדע למי לפנות
[אם זה בסדר:)] ביי ביי

1sapir2bar3

New member
ענת ../images/Emo124.gif

שאלה קטנה אם אפשר
קודם כל אני רוצה להגיד בשמי , ובשם החברה שזה יצא ממש יפה ! ותודה ! ולשאלה - בגלל שאין לי מקום במחשב הפוטושופ לא נפתח לי , ושמרתי מסגרות דיגיטליות להכניס תמונה. מההסבר לא כל כך הבנתי ואשמח אם תסבירי לי איך להכניס תמונה בוורד לתוך המסגרת , ככה שזה יהיה "מתחת" . תודה !

אולי אני אוכל לעזור..

רק שאלה.. המסגרת שמורה כקובץ תמונה ואת רוצה להוסיף אותה לעיצוב של ענת

1sapir2bar3

New member
אמממ...

זה שמור כקובץ אחד שמכיל מסגרת , [מצורפת תמונה] אני שמה בדף וורד ורוצה להוסיף תמונה בריבוע. איך

הבנתי מה את רוצה לעשות..

אבל במקום להשתמש בוורד אני ממליצה לך להשתמש בפאוורפויינט [יש אפילו מדריך קטן בפורום] הוספתי לך תמונה להמחשה [יתכן ותצטרכי להוריד אותה למחשב כדי לראות בבירור] מה שאת צריכה לעשות זה להוסיף את המסגרת לפאוורפויינט ואז להשתמש ב'מקל הקסם'. הכלי הזה יופיע לך ברגע שתלחצי על התמונה פעם אחת ותסמני אותה, ברגע שאת בוחרת במקל את לוחצת על הרקע התכלת פעם אחת עם העכבר והוא מעלים אותו. כדי שתביני נאיך זה עובד - הוא מזהה צבע בקליק 1 ואז הוא מסיר את שאר הרקע עם אותו צבע באותו איזור. אח"כ, כמו שענת הסבירה לך את מכינה את התמונה שאת רוצה למקם במסגרת ולוחצת עליה קליק ימני ובוחרת "סדר" >> "העבר לרקע" אם את לא מסתדרת - תגידי...

1sapir2bar3

New member
תודה רבה !

למרות שבחלק הצבע שבמקום התמונה הוא גם בחוץ ואז זה מעוות את הצבעים , לא נורא תודה תודה !

1sapir2bar3

New member
יש יש יש יש יש ../images/Emo39.gif

ניסיתי עכשיו , וזה הולך מצויין בדיוק כמו שהיא רצתה ! מצויין תודה לכולן ! הצלתן את האלבום
[אם הפוטושופ היה עובד החיים היו יותר קלים...
]

אצלי התמונה יורדת עם ריבוע שחור - גם אצלך?

בכל אופן חייבים להפוך את המרכז לשקוף... ואני מוגבלת בהסברים בשל הבדלי גרסאות. אני אסתכל במחשב אחר ... ייתכן שיש לך בעיה נוספת שהעצמים "עפים" בגלל שצריך ללחוץ לחצן ימני עליהם ובעיצוב תמונה - פריסה - ללחוץ על ריבוע כדי שאפשר יהיה לגרור את העצמים להיכן שרוצים.

למעלה