ושלום לך, צירצופית! ../images/Emo13.gif
יעל רנן לא תרגמה עוד ספרים. בעצם, רוב הספרים מעולם הדיסק לא תורגמו כלל, גוועלד! חברי הפורום נוהגים לרטון על אי תרגומם של הספרים, ולהתמרמר על תרגומם של הספרים. אני ארשום כאן את כל הספרים שלו שיצאו בינתיים, ואם יש תרגום אני ארשום גם אותו. יש בטאגליינס/ מאמרים רשימה לא כ"כ מעודכנת מ- 2005, מלדיקט, אני אודה לך אם תכניס את זו במקום. ולפני שאת קוראת את הרשימה המאוד ארוכה הזו, צירצופית היקרה, ההמלצה של חברי הפורום היא להתחיל את עולם הדיסק לא מהספרים הראשונים והשנויים במחלוקת, אלא מתרועת מוות/ פירמידות/ אחיות הגורל/ שומרים! שומרים!
סדרת עולם הדיסק:
תתי סדרות (כלומר, דמויות ראשיות שמככבות בכמה ספרים): סתמרוח, מוות, המכשפות, השומרים, טיפאני, מויסט. אני מדגישה את מה שתורגם.
the colour of magic -צבע הכשף- סתמרוח. the light fantastic -אור מופלא- סתמרוח. equal rites - פולחני כשף- שונות. mort -תרועת מוות - מוות. sourcery - מעשי קסמים - סתמרוח. wyrd sisters -אחיות הגורל- המכשפות. pyramids -פירמידות- שונות. guards! guards! - שומרים! שומרים!- השומרים. eric – לא תורגם- סתמרוח.
moving pictures - ראינוע- שונות. reaper man -איש הקציר- מוות. witches abroad -מכשפות בחו"ל- המכשפות. small gods -אין תרגום- שונות. lords and ladies -המכשפות.
men at arms -השומרים- אנשי המשמר. soul music -מוות. interesting times -סתמרוח. maskerade -המכשפות. feet of clay -השומרים. hogfather -מוות. jingo -השומרים. the last continent-סתמרוח. carpe jugulum-המכשפות. the fifth elephant- השומרים. the truth- שונות. thief of time -מוות. the last hero –סתמרוח. The Amazing Maurice and his Educated Rodents- שונות. the night watch- השומרים.
The Wee Free Men- בני החורין הקטנים- טיפאני. monstrous regiment- שונות.
a hat full of sky- כובע מלא שמיים- טיפאני. going Postal- מויסט.
wintersmith- חרש החורף- טיפאני. thud!- השומרים. Making Money- מויסט. Unseen Academicals- שונות. I Shall Wear Midnight- טיפאני.
מדע עולם הדיסק:
the science of discworld the science of discworld II- the globe the science of discworld III- Darwin's watch
מדריכים, מפות, ציורים, ספרי ציטוטים, וחיות אחרות- עולם הדיסק:
once more, with footnotes the discworld companion the streets of Ankh- Morpork the discworld mapp a tourist guide to Lancre Death's domain Nanny Ogg's cook book The Discworld Portfolio The Art of Discworld Where's My Cow? The Folklore of Discworld סדרת הננסים: truckers- ננסי המשאית diggers- ננסי המכרות wings- ננסי הכנפיים סדרת ג´וני: Only you can save mankind Jonny and the dead Jonny and the bomb ספרים עצמאיים: אנשי השטיח the carpet people בשורות טובות good omens strata The dark side of the sun The Unadulterated Cat אוקיי, התשתי את עצמי.