שלום

Inner Smile 24

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני בחורה בת 27, שוקלת 123 קילו. כל חיי הייתי שמנה, למעט זמנים קצרים בהם הצלחתי לשמור על ירידה וכל חיי הייתי בדיאטות. לאחרונה אני עושה דיאטה שהולכת מצוין. ואני עושה גם הליכות של שעה, בערך 4 פעמים בשבוע, משתדלת יותר. ההליכה היא של שעה בערך, סלול קשה עם עליות, בקצב די מהיר, יחסית למה שאני יכולה.
חשוב לי לעבוד על איזורים אחרים באופן ממוקד יותר ומכיוון שאני לא מנוי הלחדר כושר, אני לא יודעת אילו תרגילים לעשות. האם אפשר עזרה בנושא? המלצות? שיפורים? אשמח לכל עזרה שהיא. תודה!

כאן פורום מאמני כושר אישי

אז די צפוי שנענה : לקבוע פגישת ייעוץ עם מאמן/ת כושר אישי. הסיבות נכונות לכולם ואף יותר עבור מישהי במצבך ועם כוח הרצון המדהים שאת מגלה כאן. מעבר לנתונים שציינת, אצטרך עוד שלל נתונים + התרשמות מיכולותיך לפני שאמליץ על תרגילים עבורך. הפורום זה לא המקום לפרוס את כל הנתונים הנדרשים והתרשמות מיכולותיך מצריך - מפגש. לכן, קבעי פגישת ייעוץ עם מאמן/ת . ניתן לקבוע פגישה חד פעמית או בכל תדירות וגם לשנות את התדירות על פי הצורך והיכולת. המחירים משתנים בין בעלי המקצוע אך מאידך הם כמו כל פגישת ייעוץ אצל כל בעל מקצוע. בהצלחה

הר ניר29

New member
רק הארה

בעזרת תרגילי התנגדות לא ניתן להשפיע באופן ספיציפי על כמות רקמת השומן באותו אזור.

החלטתי להיות קטנוני

היא רק רצתה לתת טיפול ממוקד :" חשוב לי לעבוד על איזורים אחרים באופן ממוקד יותר ומכיוון שאני לא מנוי הלחדר כושר, אני לא יודעת אילו תרגילים לעשות." ולא הזכירה את המילה שמתחילה באות "ש".

למעלה