שלום

beltal8

New member
שלום ../images/Emo13.gif

יש לי בקשה, ואם זה יותר מדי לא קשור אז אפשר להעיף במהירות ואני אבין לגמרי. אני רוצה לעשות קעקוע עם משפט ומשהו נוסף, ותהיתי אם תוכלו להעלות רעיונות, בתור אנשים יצירתיים וכו', ואם למי מכם מתחשק גם לצייר, אני לא אצעק עליו :) המשפט הוא: and the final winter comes to us all.. כשהמשמעות שלו האחת היא (וכך גם מבחינת השיר ממנו הוא לקוח) שהסוף יגיע, אז תחיה עכשיו כמה שאתה יכול (ממנטו מורי, 'זכור את המוות' - תחיה), והמשמעות השניה שהיא יותר מבחינתי ופחות מהשיר היא האהבה שלי לחורף, ושאפשר לפרש את המשפט גם בתור זה שבסוף יגיע הדבר האידילי הזה (יהיה חורף, יהיה גן עדן, תהיה פשוט מנוחה - איש איש ומחשבתו) - הכוונה הכללית היא מעין משהו מעודד כזה. בערך.. אם למישהו יש רעיונות על איך אפשר לשלב את שני הרעיונות יחד עם המשפט, אני ממש אשמח לשמוע. תודה רבה מראש :)

beltal8

New member
תודה גדולה :)

אבל, כמו שכתבתי ל..שמחה? (simchah) אני רוצה לשלב שלג :)

simchah

New member
הרעיון שלי הוא גל

במורדו תחילת המשפט ובעליתו סופו. כשבקערות שהוא יוצר יהיו עיניים - אחת סגורה שמבטאת את הסוף והשניה פתוחה - ההתחלה החדשה. אם אהבת את הרעיון אני אצור אותו...

beltal8

New member
תודה רבה!

הרעיון נשמע ממש טוב בעיקרון, באמת מצליח לבטא הכל, אבל אני לא כל כך אוהב את העניין עם הגל.. ז"א, אני ממש רוצה להישאר בקונספט של שלג (מקובע שכמוני). אבל תודה :)

simchah

New member
תמיד אפשר לצייר פתית שלג

ולהקיף אותו במשפט הזה..

NLO

New member
ולהמחשה ביצעתי את הרעיון של שמחה (ברשותך)

כמובן שפתיתי שלג יש אין ספור אז אפשר לבחור אחד מוצלח יותר ולא זה שבא מובנה..

למעלה