שלום

noa2ibiza

New member
שלום ../images/Emo13.gif

היי, אני נועה בת 14 ואני מעריצה של מקפליי כבר שנה ואני דיי חדשה בכל הקטע של הפורום ^^ הייתי שמחה להכיר בנות שפעילות בפורום :) ורציתי לשאול איפה אפשר לקנות בארץ את הדיסק בראשון של מקפליי??

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

תפוזבל עושה בעיות. זאת כבר הפעם השלישית שאני כותבת את זה
טוב לראות בנות חדשות בפורום
אני עדי, 16, מאזור טבריה
השתלבות מהירה ונעימה
את תגלי שממש לא קשה להשתלב (אנחנו מאוד נחמדות
) כל מה שאת צריכה להבין זה איך לשרשר (איך להגיב למה שאת רוצה להגיב). אם את לא יודעת רק תגידי ומישהו יסביר לך
בקשר לדיסק - אניהצלחתי למצוא אותו רק בדיסק סנטר שבדיזינגוף סנטר. אני לא יודעת אם יש בעוד מקום, אבל שם רוב הסיכויים שתמצאי. (ורק הערה - לדעתי הדיסק הרביעי - Radio:ACTIVE - הוא הכי טוב. אני באמת ממליצה לך לקנות אותו
)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifברוכה הבאה

אני רותם,בת 18(וואו,מוזר לכתוב את זה!)ואני ממודיעין את הדיסקים של מקפליי היום יותר קל להשיג בארץ,אני לא יודעת לגבי הדיסק הספציפי Room On The 3Rd Floor,אבל אני יודעת שבכללי אפשר להשיג את הדיסיקים ב"דיסק סנטר" בדיזינגוף סטנר בת"א,באוזן השלישית בת"א,ובכללי בחנויות דיסקים,ואם אין,את יכולה לבקש להזמין. השלתבות מהירה ונעימה

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifשלומות! ../images/Emo9.gif

רות
כמעט 16 (ווירדו!!!! אני גדלה, זה מוזר XD) חיפה ה100ממת, ואם תרצי מסנג'ר בשמחה
ההשתלבות פה לא נוראית, אנחנו לא נושכות (אם זוכרים להאכיל אותנו)
סתם נו, ממש כיף פה
בקשר לדיסק, אני אישית קניתי את הראשונים בסנטר בתל אביב, בדיסק סנטר בקומה הראשונה (אם אני לא טועה), ואת הרוב האחרים מהאינטרנט באיביי. אם אין לך אפשרות להגיע לתל אביב תנסי לבדוק ברשת 'צליל' סל סטימצקי, אני מצאתי שם. אחרי חפירה זו, השתלבות מהירה ונעימה!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifחחחחחח אהבתי את הקטע של "אם זוכרים

להאכיל אותנו"

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifוולקאם . :) ../images/Emo24.gif

קרן, 15 :) כבר ענו לך על השאלה, אז אין לי באמת מה לחדש לך, כי אני קניתי אותו בדיסק סנטר ^^ השתלבות מהירה ונעימה! D:

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif חחח בנות הגעתי למסקנה שכולכן חמודות רצח!

אניווי, ברוכה הבאה לפורומינו הקט
לי קוראים אלכס, וביום ראשון אני בת 21(!)
כמו שכבר אמרו לך ניתן היום להשיג בצורה קלה יותר דיסקים של הלהקה בארץ לעומת שנים עברו. ויש אפילו את DVD של כמה הופעות אם אני לא טועה אז השתלבות מהירה ונעימה ואל תעלמי לנו

noa2ibiza

New member
תודה לכולכן ../images/Emo6.gif

אני מקווה למצוא את זה בסנטר מקסימום אני אקנה באיביי ואני לא חושבת שאני אעלם מפה

למעלה