שלום

שלום../images/Emo13.gif

רק רציתי לדעת מה אנשי רדיוהד שכמוכם חושבים על הביצוע הנפלא שלהם לwish you were here ? לדעתי, אפילו שזה שיר שפשוט א=ס=ו=ר לחדש, רדיוהד הצליחו לשמור על הרגישות שלו.. הם עשו את זה כל כך טוב... שונה, אבל פשוט מצויין.. מה דעתכם?

Tabasco

New member
מסכימה ../images/Emo108.gif

אכן ביצוע מצויין. באותה ההזדמנות- קוראים לי מורן, ואני המנהלת של פורום יו2 בתפוז שנפתח רק היום. רציתי להזמין אתכם, את כל המעריצים של הלהקה הזאת ובכלל כל מי שיש לו טעם טוב במוזיקה לבוא ולהשתתף איתנו בפורום. אשמח לראותכם שם!

polyethylene

New member
לגבי הביצוע של wish you ...

הביצוע הוא של sparklehorse, וההתערבות היחידה של "רדיוהד" היא קולו המוקלט של תום יורק דרך הטלפון עם רעשי רקע, חוץ ממנו אף אחד אחר מחברי הלהקה לא היה מעורב.
there there

באמת???

אז טוב לדעת! בכל מקרה זה מצויין... ויונתן לוינסון, באמת לא מחדשים פינק פלויד, אפילו אם אתה רוג´ר ווטרס, זה אסור, אבל במקרה הזה זה באמת יוצא מן הכלל כי זה פשוט יצא מצויין...

לא משהו בכלל

אמנם יותר טוב ממה שעשה מר וויקלף ז´אן, אבל לא מחדשים את פינק פלויד, אלא אם כן אתה רוג´ר ווטרס

the use

New member
שמע...

לא שמעתי את הביצוע המדובר. אבל אני פשוט מקבל בחילה כשאני שומע את הדברים החדשים של רוג´ר. לעזאזל, הוא לא שר כל כך טוב. והקטע הזה של להפוך כל שיר להמנון לאומי ומנופח נמאס עלי עוד בכמה דברים של פינק פלויד. אז אני בעד רדיוהד. פאק רוג´ר. יחי סיד בארט.

למעלה