שלום

only 1

New member
שלום ../images/Emo13.gif

היי ... אז אני בחורה חדשה פה בעיירה
באתי לשאול אם מישהו פה מכיר חנות במידות גדולות באזור השרון/מרכז שאני אוכל לקנות בה בגדים בלי ליצור חור גדול בחשבון הבנק שלי ... תודה מראש

DREAM111

New member
היי ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

בטח שיש יש המון חנויות בכל הארץ. את מוזמנת להציץ במאמרים ובקישורים שיש למעלה ולהעזר בהם יש שם כתובות עם שמות חלקם מצורפים גם אתרים שבהם אפשר לראות קטלוגים וכדומה. לשמחתי כרגע בכל הרשתות של המידות הגדולות הכל במבצעים חביבים לכיס שלנו.

liat1953

New member
חנות מפעל-תותים../images/Emo187.gif

נמצאת בבית חנניה. בהצלחה

cila2000

New member
מומלץ

מומלץ בחום, יחס חמים, הרגשה ביתית, תיקון אם צריך פתוח כל בימים א-ה 9.00-13.00 / 17.00-20.00 ובשישי שבת 10.00-14.00 טלפון 04-6363075 פלאפון 050-322447 קונה שם הרבה מאד ונהנת. הם מוכרים גם בגדים של יצרנים אחרים, ובגדי הריון. במידה וזקוקה להדרכה נוספת בשמחה. צילה

rellyo

New member
תותים? ככה קוראים לחנות

איזה סגנון זה? ואיפה זה בית חנניה (סליחה על הבורות).

cila2000

New member
בית חנניה??

בכביש 4 הכביש הישן בין חיפה לתל-אביב. אחרי הכניסה לבנימינה.

only 1

New member
ערב טוב ../images/Emo13.gif

טוב את האמת את תותים אני מכירההיתי שם אתמול .. התאכזבתי נורא. חיפשתי במתאים לי ועונות ג´ינס-שוב נחלתי אכזבה ..... בסוף קניתי 3 חולצות בפוקס וחזרתי הביתה לפחות עם שקית קטנה אחת תודה בנות

may24

New member
שלום לך !

כל כל הגעת למקום הנכון ואני מקווה שתישארי ככל שיהיו כאן יותר בנות...גם בנים:) כך הפורם ייגדל יותר ותהייה מודעות לאופנה הגדולה לגבי בגדים אני יכולה להמליץ רק על איזור המרכז כי אני קונה רק שם,אז ככה: במתאים לי יש סריגים וג´ינסים יפים לגבי חולצות לא אהבתי לעונות יש חולצות יפות וגם לקרייזי ליין יש מכנסיי קורדרויי מדהימים ואת יכולה לנסות גם בג´אמפ כל החנויות הנ"ל נמצאות בקניון איילון בר"ג ובקניון עזריאלי. לגבי עלות של הבגדים, ברוב החנויות יש 50 אחוז למעט ג´אמפ. אז קדימה לקניות! שלך, מאי

only 1

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

מאי נראה לי שבפעם הבאה שאני מחליטה על שופינג אני לוקחת אותך איתי
)) היום אני נוסעת לאוטלט בהרצליה .. תקבלו דיווח בהמשך

only 1

New member
../images/Emo141.gifמאי

אממ... את האמת סיוט בשבילי לקנות בגדים ... אז את ההנאה נשמור במידה ונמצא משו .. אני בסה"כ מחפשת מכנסיים ליום יום כזה

למעלה